Britney Spears er forlovet med Sam Asghani
Foto: Mega
Forlovet

Britney Spears viser sin vilde forlovelsesring frem

af Dina Saugman 13/09/2021
Britney Spears og kæresten, Sam Asghani, har fået nye titler. Sam har nemlig friet til Britney med en ring, der får os alle til at tabe kæben af ren misundelse.

Popsangerinden Britney Spears er blevet forlovet med sin kæreste gennem 5 år, Sam Asghani.

Verdensstjernen delte den glædelige nyhed med sine millioner af følgere på sin Instagram-profil med teksten: "Jeg kan ikke tro det!"

I opslaget deler Britney også en video, hvor hun storsmilende poserer sammen med sin forlovede, mens hun stolt viser den ekstravagante ring, der fulgte med det store spørgsmål, frem. Og det forstår vi godt.

Ringen er lavet af guldsmed og grundlægger af det eksklusive smykkebrand Forever Diamonds NY, Roman Malayev. Det er en klassisk solitaire-diamantring, hvor en såkaldt pavé - en række små diamanter - er placeret lige under solitaire-diamanten. Sam Asghani har selv været med til at designe den smukke ring, som har fået navnet 'Britney'.

Ringen og forlovelsen har medført flere kommentarer fra Britney Spears' fans på de sociale medier - både gode og dårlige. 

Læs også: Meghan Markle har redesignet sin forlovelsesring og tilføjet endnu flere diamanter

Den ekstra store opmærksomhed omkring forlovelsen og ringen skal ses i lyset af det store fokus, der i den seneste tid har været på Britney Spears i forbindelse med faderens værgemål. 

I mere end 13 år har Britney Spears - støttet af den såkaldte #FreeBritney-bevægelse - kæmpet for, at hendes far skulle trække sig som værge, og kæmpet for at få sin far ud af sit liv og den rolle og magt, han har haft over hendes liv. Og det sket så endelig i august 2021, hvor faderen valgte at trække sig.  

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I forbindelse med forlovelsen har flere fans derfor ytret deres bekymring om, hvorvidt Sam udelukkende har friet til Britney Spears for at få del i hendes formue, nu hvor faderen er ude af billedet. Derfor opfordrer flere fans hende til at lave en ægtepagt og beholde sit efternavn.

Heldigvis der også en masse fans, som har en helt andet - og mere positiv - tilgang til den glædelige nyhed og som sender den ene lykønskning efter den anden til det forlovede par og nærmest 'takker' Sam for, at der endelig er en mand, der passer på Britney Sprars og gør hende glad.  

Læs også: Se de vildeste af Victoria Beckhams 14 forlovelsesringe

Kan du også få flere timer til at gå med at kigge på smukke forlovelsesringe?

Så se med í galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af stjernernes vildeste forlovelsesringe gennem tiden.