6-seje-kendismoedre-du-skal-foelge-paa-instagram-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Mommy-love

6 seje kendismødre, du skal følge på Instagram

af Nikita Hoffmann Andersen 21/05/2019
Kendissernes mødre er vant til at stå i skyggen for deres ombejlede børn, men særligt disse 6 kendismødre fortjener virkelig et spot i rampelyset. De er nemlig så sjove at følge, at de giver deres kendte børn kamp til stregen.

Du følger garanteret allerede en masse kendisser på Instagram.

Mon ikke du i hvert fald har ramt ”Følg”-knappen hos både Hadid-søstrene, Selena Gomez og Chrissy Teigen?

Det forstår vi godt, for A-list-kendisserne er supersjove at følge, når de dagligt tager os med indenfor i deres glamourøse hverdag, der aldrig bliver kedelig, når der står ”topmodel” eller ”sangerinde” på jobbeskrivelsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men har du nogensinde skænket deres mødre en tanke?

Disse kendisser var måske aldrig blevet sådan nogle smukke og hårdtarbejdende personer, hvis det ikke var for deres mødre, som oftest også er værd at tjekke ud.

Læs også: De 17 længste kendisægteskaber.

I hvert fald er der masser af kendismødre på Instagram, som dagligt giver deres børn kamp til stegen, når de poster sjove og flotte billeder fra deres privilegerede hverdag.

Kender du for eksempel Chrissy Tiegens mor, Vilailuck Teigen, der er så skøn, at John og Chrissy har inviteret hende til at bo i deres hjem?

Eller hvad med Yolanda Hadid, der er mor til topmodellerne, Gigi og Bella Hadid. Det er vist sikkert at sige, at døtrene ikke har deres udseende fra fremmede.

Kig med herunder hvor vi har samlet 6 seje kendismødre, du skal følge på Instagram:

Vilailuck Teigen

Vilailuck Teigen er mor til Chrissy Teigen og dermed mormor til Luna og Miles. Hun er tydeligvis en virkelig skøn mor, mormor og svigermor, for til dagligt bor hun sammen med Chrissy Teigen og John Legend i deres Los Angeles-hjem. Følg hendes egen profil for de mest perfekte thailandske opskrifter og glimt af hendes cute børnebørn.

Joan Grande

Joan Grande må vide en ting eller to om Instagram, for hendes datter, Ariana Grande, er verdens mest fulgte kvinde på det sociale medie. På Joan Grandes profil får du ægte familiekærlighed og sjældne snaps af hendes berømte datter.

Tina Knowles

Det er ikke sikkert, at navnet Tina Knowles lige umiddelbart ringer en klokke hos dig, men hvis hun præsenterer sig som Beyoncé og Solanges mor, er det nok en anden snak. Tina har dog selv 2 millioner følgere på Instagram, og hendes feed er et godt mix af billeder af hendes døtre, memes og motivationsvideoer.

Yolanda Hadid

Du kender måske allerede Yolanda Hadid fra Real Housewives of Beverly Hills, men hvis du ikke allerede følger den 55-årige tidligere topmodel på Instagram, går du virkelig glip af noget. Yolanda ’grammer’ selvfølgelig sine gudbenådede smukke børn, Gigi, Bella, og Anwar, som hun tydeligvis er stolt af, men der er lige så meget indhold fra hendes egen gamle modelkarriere og hendes nuværende naturskønne liv.

Mandy Teefey

Mandy Teefey er ikke en ’regular Insta-mom’, hun er en ’cool Insta-mom’. Den bare 43-årige Mandy er mor til 26-årige Selena Gomez, og de to har et produktionsselskab sammen, som for eksempel producerede 13 Reasons Why. Følg Mandy for updates omkring spændende projekter og smugkig på hendes to døtre.

Pattie Mallette

Pattie Mallette er mor til popprinsen, Justin Bieber, og dermed svigermor til Hailey Bieber. Der er ingen hemmelighed, at the Biebers er ekstremt kristne, og Pattie deler da også generøst ud af sin kærlighed til Gud på sin Instagram-profil, hvor du kan få lidt religiøs guidance (og et glimt af Mr. og Mrs. Bieber).

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her