A-listen

17 kendissers første jobs før de blev berømte

af Karen Emilie Thalsgaard 2/07/2020
Læs med når vi dykker ned i 17 kendtes liv, inden de blev a-listers - og læs om deres første jobs, inden livet i rampelyset sneg sig ind på dem. Og hvem ved, måske du får lyst til skifte jobbet som kassedame ud med et liv i rampelyset, når du er færdig med at læse artiklen – chase the dream, vi tror på dig!

Det meste af deres liv foregår i rampelyset, hvor røde løbere, privatchauffører og glimtende, glamourøse kjoler og jakkesæt er en del af deres hverdag, men... *spoiler alert*.... de succesfulde kendisser har faktisk også haft et helt almindeligt liv nøjagtigt som dig og mig.

Svært at forestille sig? We know.

Men inden de blev kendte, løb de faktisk også efter bussen i regnvejr, stod i kø til diskotekerne, cyklede i modvind og måtte arbejde hårdt fra alt som gadekylling til rengøringsdame, for at kunne betale regningerne.

Glæd dig fx til at se, hvem der startede karrieren ud i et kyllingekostume og hvem, der blev fyret for at give sine venner for meget rabat.

Læs også: 20 stjerner, du ikke vidste havde den samme alder

Bliv overrasket, få dig et godt grin og bliv klogere på disse 17 kendisser, når vi fortæller om deres jobs inden den røde løber.