Foto: Mega
Stjerner

10 kendte par med en vild højdeforskel

af Line Lei Mohrsen Jensen 7/09/2020
I Hollywood findes der mange smukke par, som kommer i alle former og størrelser. Nogle par har en stor aldersforskel, mens andre har en massiv højdeforskel. Det kan være svært at lure, hvor høje de kendte egentlig er, når vi kun ser dem i tv'et og på den røde løber – for billeder kan snyde, og det kan høje hæle også. Vi har samlet 10 kendte par, som har en vild højdeforskel.

Har du nogensinde lagt mærke til de kendte pars højde, når de kommer gående på den røde løber?

Blandt Hollywood-stjernerne findes der flere beviser på, at modsætninger mødes, og at der er plads til umage par – hvilket blandt andet afspejles i de mange kendispars højdeforskelle.

Læs også: Brad Pitt har fået ny, ung kæreste – og hun ligner Angelina Jolie på en prik

Det kan dog være svært at fornemme, hvor høje de kendte egentlig er, når man kun ser dem på billeder og i tv'et. Særligt fordi at stjernerne ofte har høje sko på, og kameravinklerne kan snyde.

Men højden, som er en af datingsmarkedets største faldgrupper, er tydeligvis ikke noget, som spiller den største rolle for de mange stjerner. Vidste du f.eks. at der er hele 37 centimeter mellem Shakira og hendes mand Gerad Pique? Og at Jay-Z faktisk er 19 centimenter højere end Beyoncé? 

Hvis man er i et forhold, hvor er der lidt højdeforskel, er det også en god grund til, at man kan købe i et par høje, flotte sko - så man ikke altid behøves at stå på tæer for at få et kys. 

Vi har været på jagt efter 10 kendte par, som har en vild højdeforskel – og du kan se dem alle i galleriet herunder.