Foto: Mega
Stjernestøv

10 Hollywood-stjerner med danske rødder

af Karen Emilie Thalsgaard 10/07/2020
Er der noget, der kan gøre danskere stolte som at høre vores lille land omtalt ude i den store verden? Nej vel. Derfor er det også ekstraspændende, når det går op for en, at nogle af de helt store celebs faktisk har danske forbindelser. Læs med her, hvor vi har samlet 10 Hollywood-stjerner med danske rødder.

Vi ved godt, at det er lidt ananas i egen juice, men vi bliver altså bare stadig underligt stolte, når vores lille, danske land bliver omtalt i udlandet, og hvis én stor kendis viser sig at have danske forbindelser, er vi ikke til at skyde igennem! 

Men hey, når det tætteste, vi kommer på amerikansk stjernestøv, er gennem Jessica Albas danske forfædre og Beyoncés nulevende, danske slægtninge, så går vi all-in på dén fortælling.

Derfor har vi selvfølgelig dedikeret en artikel til 10 Hollywood-stjerner, der har danske slægtninge. Det får næsten livet som A-list-kendis til føles lidt tættere på...

Læs også: 20 Hollywood-stjerner, der landede en helt anden rolle, end den de gik til audition på

Du kan fx læse om supermodellen Karlie Kloss' danske forbindelser - eller om Elijah Wood, som både har forelsket sig i dansk blod, men også selv er født med det.