Giv et abonnement på ELLE i julegave
Kultur

Årets julegave til fashionistaen: Et abonnement på ELLE

af Emilie Bech Zerlang 7/11/2016
Mangler du den perfekte julegave til din veninde, der har alt, en kollega, du er glad for eller til din søster? Så skal du give et abonnement på ELLE, som uden tvivl vil vække glæde hos enhver - du bestemmer selv om det skal være et 4, 8 eller 12 måneders abonnement og du sparer helt op til 46%. Se, hvordan du bestiller årets mest fashionable julegave her.

Før vi ser os om er julen over os, og det betyder traditionen tro også en masse julegaveshopping.

Hvis du - ligesom os - allerede nu kan stresse lidt over alle de mange julegaver, der skal købes og ikke mindst udtænkes, så har vi sammensat den bedste julegave, som vi lover vil falde i god smag - hvad enten det er din bedste veninde, der har alt, din kollega eller din søster, som du bare gerne vil forkæle med en lille ekstra gave.

GIV ET ELLE-ABONNEMENT I JULEGAVE OG SPAR 46% 

I år har vi nemlig sammensat 3 tilbud på ELLE-abonnementer, hvor du kan spare helt op til 46% sammenlignet med normalprisen.

Du kan enten købe en abonnement på:

- 4 numre af ELLE til 150 kroner (spar 46%)

- 8 numre af ELLE til 300 kroner (spar 46%)

- 12 numre af ELLE til 450 kroner (spar 46%)

- ... Alle 3 tilbud inkluderer naturligvis alle de tillæg, som følger med ELLE hver måned (ELLE Decoration, ELLE Travel, ELLE Trendbibel og Dossier)

GIV ET ELLE-ABONNEMENT I JULEGAVE OG SPAR 46% 

... Og det bedste af det hele? Du behøver ikke tænke på at minde personen, du giver gaven til, om at abonnementet skal opsiges. Det stopper nemlig automatisk, når abonnementer udløber.

Du kan læse meget om de forskellige tilbud HER og bestille årets mest fashionable julegave HER!