Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Sille Henning

af Katrine Kæmsgaard 20/12/2019
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi taler med herinde på ELLE-redaktionen.

Vi har været ude at tale med nogle af de skarpe kvinder, som vi beundrer herinde på redaktionen og stillet dem en række spørgsmål, så vi kunne blive endnu klogere på dem.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaets, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand og Josephine Højbjergs venindebog.

Sille Henning er modekender til fingerspidserne, og da ELLE kom til Danmark i 2008, blev hun ansat som moderedaktør. I dag arbejder hun som stylist, og tænder du for TV2 en lørdag morgen, kan du meget vel få et glimt af den stilede modeguru, der guider dig til et nyt look i Go' morgen Danmark.

Sille Henning elsker at mikse mønstre og farver i ét stort virvar, og hendes Instagram-univers er spækket til med inspirerende outfits, der gør, at du får lyst til at gå på rov i hendes klædeskab.

Læs med nedenfor, når vi stiller hende 20 spørgsmål.

Foto: Privat

Jeg hedder: Sille Henning.

Kælenavn: Mine helt gamle veninder kalder mig Sillemus, men ellers bliver jeg mest bare kaldt Sille. Faktisk er der mange, der tror, at Sille er mit kælenavn, men jeg er faktisk døbt det.

Yndlingsfarve: Jeg er generelt glad for farver, og yndlingsfarven skifter tit fra sæson til sæson – dog vender jeg altid tilbage til jordfarver, når jeg har brug for en pause.

Livret: Jeg har ikke nogen decideret livret, men jeg er meget pjattet med lam. Der er rigtig mange, der siger, at de ikke kan lide lam, men så vil jeg næsten vædde på, at har de ikke fået lam, der er tilberedt ordentligt. En halvgammel fedtet ged kan god smage lidt uldent, og det er virkelig ikke rart.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: iPhone, B&O-høretelefoner og en god bog.

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Jeg holder meget af Bistro Boheme på Esplanaden. Det er ikke noget fancy, men maden er altid god, og uanset om du kommer mandag eller lørdag, er der fyldt og super stemning.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: Jeg elsker people watching på L’Avenue under modeugen i Paris. Det er virkelig en fest, og maden er selvfølgelig også god. Jacquemus’ Cafe Citron er også et besøg værd, og jeg skal klart besøge deres nyåbnede storebror Oursin, når jeg er i Paris næste gang.

Mit bedste køb nogensinde: Min første Chanel-taske – en 2.55 med Mademoiselle-lås, som jeg købte i Chanel-butikken i gave til mig selv, da jeg startede som moderedaktør på ELLE i 2008.

Min yndlingsdrink: Lyserøde bobler og cocktails – gerne en vellavet Dark ’n’ Stormy.

Det har jeg altid i tasken: Mobil, pung, oplader, min Glossier-lipbalm og noget tyggegummi.

Jeg bliver genert, når: Jeg får ros. Som alle kan jeg godt lide at få ros og komplimenter, men jeg har alligevel aldrig været rigtig god til at tage imod dem og bliver let forlegen.

Mit bedste styling-tip: Find din personlige stil og vær tro med den. Det er den eneste tendens, der er vigtig at følge (og så bæredygtighed selvfølgelig).

Bedste tv-serie: Sex and the City.

All time favorite movie: Lige nu er det jo højsæson for julefilm, og her er mine ubetingede favoritter Love Actually og The Holiday – de fortjener begge et gensyn igen år.

Sådan blander jeg min slikpose: Masser af lyserødt skumslik.

Jeg hader, når: Folk er uoprigtige. Ærlighed er meget vigtigt for mig både arbejdsmæssigt og privat.

Jeg elsker, når: Jeg er sammen med venner og familie, og vi griner og har det sjovt.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine ternede blazere. Jeg er generelt ikke så god til det enkle, og ternene kan jeg mikse med alt fra andre print til et ellers mere klassisk tone i tone-look.

Guilty pleasure: Alt med sukker. Jeg har en virkelig sød tand. Sådan en kæmpestor udhulet elefant stødtand-agtig én af slagsen.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her