Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Josephine Højbjerg

af Katrine Kæmsgaard 13/12/2019
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi taler med herinde på ELLE-redaktionen.

Vi har været ude at tale med nogle af de skarpe kvinder, som vi beundrer herinde på redaktionen og stillet dem en række spørgsmål, så vi kunne blive endnu klogere på dem.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaets, Rebecca Laudrup og Cathrine Widunok Wichmands venindebog.

Du kender hende nok som den barmhjertige, hjælpsomme og yderst elskværdige Tinka fra julekalenderen på TV2, men når hun ikke spiller Tinka, er hun den 16-årige bornholmer, Josephine Højbjerg.

Og ligesom Tinka er Josephine også sød, ydmyg og bare megasej. Hun har udfyldt ELLEs venindebog, så nedenfor kan du læse om Josephines bedste køb nogensinde, hvad hun elsker allermest, og hvad hun drikker alt for meget af.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Jeg hedder: Josephine Chavarria Højbjerg. Mit mellemnavn stammer fra Costa Rica, og jeg har det, fordi jeg er kvart costaricaner.

Kælenavn: Det må vist være Jose. Det siger alle, der kender mig godt. Nogle gange bliver jeg kaldt Jojo. Det er nærmest helt underligt, når nogen kalder mig ved fulde navn.

Yndlingsfarve: Det må nok være blå.

Livret: Jeg kan ikke rigtigt vælge. Enten er det and eller sushi. Jeg elsker begge dele megameget.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: Min mobil, en solcelleoplader, mad og en helikopter, så jeg kunne komme væk, når jeg blev træt af at være der (det var vist fire ting!).

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Det må nok være Sticks’n’Sushi. Faktisk bare alle gode sushi-restauranter.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: Jeg ved ikke, om jeg kan komme med én bestemt, men i hvert fald bare noget lokalt. De små lokale restauranter er altid de bedste.

Mit bedste køb nogensinde: Det er nok, da jeg fik lov til at købe min hund Lemon. Jeg købte ham som 8-årig for min første løn, som jeg tjente i tv-serien Pendlerkids, og jeg har ham heldigvis stadig.

Min yndlingsdrink: Det må nok være en mojito, det er jo aldrig dårligt.

Det har jeg altid i tasken: Mine AirPods og en læbepomade har jeg ALTID med mig.

Jeg bliver genert, når: Når nogen roser mig. Jeg er ikke så god til at tage imod ros, for jeg synes som regel altid, at jeg kunne have gjort det bedre. Jeg er nok lidt hård ved mig selv på det område.

Mit bedste styling-tip: Nok ikke et decideret styling-tip, men hav altid noget på, som du føler dig godt tilpas i, så bliver din udstråling så meget bedre.

Bedste tv-serie: Helt klart Stranger Things. Den er så godt lavet og har nogle super dygtige skuespillere med.

All time favorite movie: Det må nok være En flænge i himlen. Totalt teenagefilm, men den er så fin og rørende. Den kan jeg altid se.

Sådan blander jeg min slikpose: Jeg elsker chokolade! Så der ville jeg komme en masse chokolade og en masse surt slik i.

Jeg hader, når: Nogen bliver uretfærdigt og dårligt behandlet, det er faktisk det, der kan gøre mig allermest sur.

Jeg elsker, når: Jeg har tid til at hygge med min familie og venner, og vi bare sidder og hygger og får os et godt grin.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Et par basic sorte jeans, det er altid dem, jeg tyr til, hvis jeg er i tøjkrise.

Guilty pleasure: Jeg drikker al for meget iskaffe. Jeg har prøvet at trappe lidt ned mange gange, men jeg har virkelig meget svært ved at undvære det.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her