Foto: Alona Vibe
Venindebog

20 spørgsmål til Cathrine Widunok Wichmand

af Katrine Kæmsgaard 6/12/2019
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi taler med herinde på ELLE-redaktionen.

Vi har været ude at tale med nogle af de skarpe kvinder, som vi beundrer herinde på redaktionen og stillet dem en række spørgsmål, så vi kunne blive endnu klogere på dem.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaets og Rebecca Laudrups venindebog.

Tidligere radiovært på P3 og nu blogger, instagrammer og influencer Catherine Widunok Wichmand har i dag fået dedikeret en side i vores venindebog.

Cathrine ses altid med det største smil på læben, og man kan nærmest ikke undgå at blive i godt humør, når man får et glimt af hende. Faktisk er hun lige nu aktuel i TV2-serien 'Følg mig', hvor man følger hende og andre influencers liv på godt og ondt. Hvis man har fulgt med på Cathrines blog gennem tiden, ved man, at hun er åben, ærlig og meget inspirerende. Således har hun indviet os i hende og manden Adams fertilitetskamp. En kamp, som heldigvis er endt lykkeligt. Lille Eddie er nemlig kommet ud af det.

Denne måned kan du også læse om den humørfyldte blogger i ELLEs decembernummer, hvor hun viser sit farverige hjem og helt særlige items fra garderoben frem.

Læs nedenfor, hvad Cathrine elsker, hvilke items i garderoben hun bruger allermest, og hvad der kan gøre hende genert.

Foto: Alona Vibe

Jeg hedder: Cathrine Widunok Wichmand. Efter min mand og jeg blev gift tog vi vores mødres pigenavne og lavede vores eget efternavn.

Kælenavn: Cath (originalt!) eller Nissen, mit pigenavn.

Yndlingsfarve: Alle! Farver er meget lystbetonede for mig, alle til sin tid.

Livret: Umuligt! Men jeg har spist virkelig mange tacos i mit liv. De senere år er vi virkelig dykket ned i de lækre vegetariske varianter.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: Mit barn, min mand og... ild! Eller er det tarveligt ikke at sige vores hund?

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Italo Disco for at være uprætentiøs, hjertelig og hjemlig. Og pizza nr. 1 med stracciatella på Bæst.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: Ferdis burgere i Paris - Kim og Kanyes stamsted, og der er fyldt med gammelt og sært legetøj. Man skal sms’e dem for at booke bord, og man kommer aldrig til uden reservation.

Mit bedste køb nogensinde: Jeg synes faktisk, jeg har nogle helt vidunderlige og særlige tøjstykker i min garderobe efterhånden, især min Courrege-blazer. Den er på ugentligt! Og ellers min Spanske Stol af Børge Mogensen. Eller vores sommerhus, da.

Min yndlingsdrink: Kaffe og champagne.

Det har jeg altid i tasken: Læbepomade fra Intelligent Nutrients, hårelastik og en alkogel #morliv.

Jeg bliver genert, når: Jeg får ros! Jeg kan næsten ikke tage imod det og taler det ofte ned - det arbejder jeg på. Det er træls at give komplimenter, når de ikke lander.

Mit bedste styling-tip: Læbestift, blødt, nudefarvet undertøj og fede strømper. Fra fx Swedish Stockings eller Missoni.

Bedste tv-serie: Der er SÅ meget godt pt. Doggystyle fra DR, Euphoria på HBO og The Crown på Netflix som de nyeste.

All time favorite movie: Grease. Sex and the City - den første, klart. Og Love Actually i december.

Sådan blander jeg min slikpose: På samme måde hver gang. Ingen eksperimenter med mine pizzaer og slikposer. Vampyrer, salte søstjerner og sådan nogle små karameldutter med hul igennem.

Jeg hader, når: Jeg øver mig faktisk i ikke at bruge det udtryk i flæng, for det er så stærkt. Det mister sin styrke ved at bruge det, men jeg er ikke vild med blæst og smålighed.

Jeg elsker, når: Fremmedes venlighed og hjælpende hånd (især som småbørnsmor), og når min dreng og jeg står tidligt op i morgenmørket og hygger med langsom morgenmad og stearinlys.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Jeg har især to vintageblazere, som jeg elsker. De spicer alt op; jeans, kjoler, nederdele. Det føles som et virkelig ekstravagant stykke tøj, som oser af overskud. Hvad kan den egentlig? Ikke holde varm, ikke holde tør, den er mest bare til pynt.

Guilty pleasure: Jeg tror egentlig ikke på den slags. Jeg prøver at nyde, at jeg gør, når jeg gør det. Men... Måske mængden af flødeboller med marcipanbund, jeg indtager, bør give lidt skår i samvittigheden.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her