Vind et par Manoloer

ELLE.dk har fået neglene i endnu et par fantastiske Manolos, som vi nu udloder i en lyn-konkurrence på sitet udelukkende...
Disse fantastiske sko er af modellen 'Entripada', og de er i størrelse 38!

Så hvis du ikke vandt vores første Manolo-konkurrence, har du nu chancen igen!
(Det er jo dog sjovest, hvis du kan passe en størrelse 38...)

GÅ I CARRIES FODSPOR - vind et par stiletter med ELLE og Coca-Cola light fra hendes absolutte yndlingsskodesigner: Manolo Blahnik!

Carrie Bradshaw ved, hvad der er godt - veninder, cupcakes, Cosmos, mænd & Manoloer.

Og lige nu er Manolo Blahnik hottere end nogensinde før, for ikke nok med, at SATC-feberen atter raser, så har han denne sommer indgået en celeber designaftale med Coca-Cola light, som han har designet to musthave-items for - en mini-coladåse og en klassisk flaske.

Tjek Carries stil i den nye SATC 2-film, og tjek flaskerne hos din nærmeste fashionista eller på Coke.dk.

Til gengæld kan man desværre ikke få selve de legendariske sko herhjemme, men ELLE giver dig nu mulighed for at at blive den heldige, der kan flashe et par superlækre stiletter i modellen 'Entripada' i satin med tribal-detaljer til en værdi af ca. 4.900 kroner indkøbt i London!

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har Manolo Blahnik designet for denne sommer?

Send ELK SKO A for Coca-Cola light eller ELK SKO B for Fårup Sommerland til 1266

Pris 7 kr. + alm. sms-takst.
Konkurrencerne løber fra mandag den 2. august til og med søndag den 8. august 2010. For sms sendt til 1266 betales normal sms-takst i henhold til dit teleselskab og abonnement. Prisen opkræves på din mobilregning. Der er 14 dages fortrydelsesret. Ansatte hos og andre relaterede til Aller Media A/S kan ikke deltage. Alle tjenester udbydes af ELLE, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: Hverdage kl. 13-16 på 7020 7592.


Relaterede artikler