Vind et gavekort til en middag for 2 på Kung Fu Izakaya Bar

Det er nu ved at være et par år siden, at den japanske kro ved det mundrette navn Kung Fu Izakaya Bar åbnede på Sundevedsgade på Vesterbro.
(Mange københavnere kendte adressen udmærket i forvejen, da lokalet tidligere husede morgenværtshuset Lasse's).

Kung Fu Izakaya Bar er en japansk kro, som udover japanske lækkerier til maven også specialiserer sig i fantastiske cocktails til ganen.
Stedet er vanvittigt hyggeligt og indbyder til, at man efter middagen rykker op i baren og lytter til DJ'en med en cocktail i hånden resten af aftenen.

ELLE.dk udlodder 1 gavekort til en heldig vinder, som kan invitere en kæreste/veninde/mor/room mate på en lækker middag for to med dertilhørende vin og cocktails!

Alt, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken kampsport har lagt navn til restauranten?

Send beskeden ELK KUN A for Kung Fu eller ELK KUN B for Karate til 1266.

Pris 7 kr. + alm. sms-takst.
Konkurrencerne løber fra mandag den 5. august til og med søndag den 25. august 2010. For sms sendt til 1266 betales normal sms-takst i henhold til dit teleselskab og abonnement. Prisen opkræves på din mobilregning. Der er 14 dages fortrydelsesret. Ansatte hos og andre relaterede til Aller Media A/S kan ikke deltage. Alle tjenester udbydes af ELLE, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: Hverdage kl. 13-16 på 7020 7592.

Relaterede artikler