Afsluttet: Vind 2 billetter til ELLE Style Awards og et komplet make-up-kit fra L'Oréal Paris

Annonce

Kunne du tænke dig at komme med til årets største modefest, ELLE Style Awards, der afholdes den 23. maj i DR Koncerthuset? Og kunne du oven i købet tænke dig et komplet make-up kit fra LÓréal Paris, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære af lækre produkter, der får dig til at stråle, når du bevæger dig ned af den røde løber og får taget smukke billeder foran pressevæggen? Så læs med her!

For femte år i træk er L'Oréal Paris nemlig hovedsponsor på ELLE Style Awards, hvor der i år skal uddeles 16 priser til modens magikere, og dem, der for alvor har sat aftryk på modeåret 2016 i Danmark. Blandt de nominerede er blandt andet ELLEs forsidemodel denne måned, Laura Julie, der er nomineret side om side med Mathilde Brandi og Ulrikke Høyer i kategorien 'Årets Model' og i kategorien 'Årets Brand' er både Ganni, Stine Goya og Mads Nørgaard nominerede. Ud over de nominerede deltager over 300 VIPs, som både vil overvære showet og den eksklusive middag inden selve showet, hvor nogle også skal på scenen og overrække priser. 

Årets værtinder for ELLE Style Awards bliver i sig selv en fest, for på scenen kommer sangerinden Oh Land og TV-værten Signe Lindkvist til at gelejde os formfuldendt og med garanti yderst underholdende gennem showet, der ud over priserne består af modeshow og liveoptrædender fra nogle af landets allerdygtigste kunstnere. Whats not to love?!

Før showet går i gang, kan man som gæst til ELLE style Awards gå på opdagelse i det store foyer-område, hvor aftenens sponsorer frister med alt fra ekstravagente udstillinger og konkurrencer. Sidste år havde L'Oréal Paris blandt andet en fantastisk karikaturtegner med, hvor man som gæst kunne få tegnet sit helt eget portæt! Hvem ved, hvad de finde på i år?

Hvis mode, fest, fine kjoler og store oplevelser er noget, du ikke kan sige nej til, så deltag i konkurrencen nedenfor, om en billet til dig selv plus en ledsager samt et komplet make-up-kit fra L'Oréal Paris (både til dig og din ledsager) til en værdi af 1.860 kr. pr. kit!

I galleriet kan du se alle de produkter, du kan vinde. 

Vind make-up kit og 2 billetter til ELLE Style Awards 2017

Vinderen trækkes tirsdag d. 18. april og får direkte besked. 

OBS den 18. april: Vinderen fundet og kontaktet, og den heldige vinder blev Nikoline Lunøe fra København Ø. 

 

Relaterede artikler