Afsluttet: Konkurrence: Gå sommeren i møde med fine sommerstyles fra Ellos

Annonce

På ELLE-redaktionen er vi mere end klar til at byde sommeren velkommen, og derfor er vi mere tilfredse med, at de varme temperaturer og solen endelig har fundet vej til Danmark.

Vi drømmer derfor allerede nu om alle de fine styles, vi skal gå sommeren i møde med, og i samarbejde med Ellos.dk har vi udvalgt 8 sommerstyles, som er perfekte til en sommer i Danmark med over 20 grader, en masse ture til tranden og selvfølgelig masser af øjeblikke i solen.

Vi har derfor blandt andet udvalgt en lækker solcreme fra Korres, de cool Aviator-solbriller fra Ray Ban og den smukkeste off-shoulder kjole fra Ellos samarbejde med de svenske Fahrman-søstre med små citroner på. 

Præmien har en samlet værdi af 3.222 kroner, og det eneste du skal gøre for at vinde er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor. 

Vi finder en vinder den 30. juni 2017, og vinderen vil blive kontaktet direkte. 

NB: Der tages forbehold for udsolgte varer, og i tilfælde af udsolgte varer vil de blive erstattet med en lignende vare af samme værdi. Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at signe op til Ellos' nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og gode tilbud inden for mode, skønhed og bolig. Læs vores øvrige konkurrencebetingelse her.

NB: Vinderen er fundet den 30. juni 2017 og er blevet kontaktet. Vinderen blev Majbritt fra Brande. Stort tillykke!  

Konkurrence: Gå sommeren i møde med fine sommerstyles fra Ellos

 

 

Relaterede artikler