Nyt ELLE Decoration på gaden!
Foto: Line Thit Klein
Interiør

Nyt ELLE Decoration på gaden!

af Celina Bengtsson 29/04/2016
Så er der godt nyt til alle design - og boligentusiasterne. Et splinternyt ELLE Decoration har nemlig netop ramt gaden, og oser, ligesom ELLE Juni, af Frankrig og alt det smukke, der hører det beundringsværdige land til. Få et lille sneak peek på det nye ELLE Decoration lige her!

Tekst: Mette Skjødt

Vi beundrer de franske kvinder for meget.  De klæder sig chikt, bærer rød læbestift uden at vække uønsket opsigt og diskuterer politik, litteratur og kunst, som det mest selvfølgelige i verden. Derfor er det også helt naturligt, at vi kigger deres vej, når vi indretter: For hvordan bor en parisienne? Det og meget mere af det franske, har vi sat fokus på i den nye udgave af ELLE Decoration.

Vi hylder den franske stemning, det parisiske liv og det franske design, når det er allerbedst. Blandt andet har vi mødt designbrødrene Bourroullec, hvis studio i Paris emmer af inspiration, vi har talt litteratur, interiør og kreativitet med tvillingesøstrene, Helene Schjerbeck og Simone Bendix, alias Edition Poshette, der indtager det parisiske rum med stil og charme, og så har vi besøgt en af byens hippe hoveder, kunstner og indretter Clarisse Demory i hendes lille parisiske lejlighed.

Læs også: ELLE Juni // Nyt magasin på gaden!

Noget af det, de franske kvinder mestrer, er kunsten at sammensætte. Mønstre, farver og tekstiler. Derfor har det også været helt oplagt for os at sætte spot på den af sæsonens trends, der smager allermest fransk – nemlig mønstermikset. Lige nu ser vi det på catwalken i særligt Guccis fortolkninger, men hvor italienerne elsker drama, er franskmændenes mix underspillet, elegant. Det ses i den grad også i boligen, hvor diskrete striber mikses med dekadente blomster og bølgende print, og hvor farver generelt får lov at få modspil. I magasinet guider vi dig til, hvordan du kan bruge de eksklusive mønstre til at give dit hjem et lækkert og kærkomment twist.

Trænger du til sommer? Gode timer med ansigtet i solen og lange aftener i byens grønne oaser? Vi sætter selvfølgelig også spot på dit udeliv og har besøgt et par stilfulde kvinder, der hver på stilig vis udvisker grænserne mellem ude og inde, så snart vejret er med dem. Et par gode bud på udemøbler med international tilsnit giver vi dig også, og så kan du for øvrigt finde masser af inspiration til en sommerlig indretning i tre lækre boliger, hvor du med garanti ville elske at bo.

Psst... Til dig, der stadig er lidt nysgerrig på, hvad du kan glæde dig til i det nye ELLE Decoration, har vi lavet et lille sneak peek i galleriet. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her