Foto: PR
Interiør

Endelig! Her åbner den første Zara Home i Danmark

af Nanna Moth 3/11/2016
Zara Home kommer til Danmark og åbner sin helt egen butik fyldt med interiør og design i indre København. Læs mere om Zara Home og om butiksåbningen, som finder sted d. 25. november 2016. Psst.. Se de fine nyheder i galleriet.

Vi har længe sukket efter at kunne fylde de fysiske indkøbskurve med lækkerier til hjemmet fra Zara Home i Danmark. Og nu er dagen endelig kommet, hvor Zara slår dørene op for deres allerførste "Home" butik på dansk jord. Det er intet mindre end sød musik i alle fans af det spanske highstreet-brand, der formår at skabe lige dét, vi drømmer om at opgradere vores garderober - og hjem! - med i tidens fineste trends.

Læs også: Se Christiane Schaumburg-Müllers nye stentøjs-kollektion

Alle de interiør- og designglade Zara-fans kan med fordel sætte kurs mod København d. 25 november 2016, hvor Zara Home bliver den femte Zara-butik på det danske landkort.  

Butikken kommer til at have til huse på adressen: Købmagergade 3, 1150 København K. Her kan du boltre dig i deres fine home-kollektioner til overkommelige priser. Indtil da kan du købe deres produkter på hjemmesiden lige her. 

Psst... I galleriet har vi samlet nyhederne fra Zara Home.

Foto: PR