Bolig
Foto: Fanny Rädvik
Bolig

Kom med indenfor i stylistens æstetiske oase i Stockholm

af Michelle Meadows 19/03/2024
Stylist Hanna Marzouki Widlund og hendes forlovede Jimmy Kamhieh Loutfi har indrettet et personligt hjem i Stockholm med inspiration fra deres mange rejser

På kort tid gik Hanna Marzouki Widlund fra at arbejde som visuel merchandiser i en tøjbutik til at være en velanset modestylist med opgaver over hele verden. At mikse og matche og bruge kontraster i materialemøder og visuel historiefortælling, er hendes typiske arbejdsmetode, og den samme tilgang brugte hun og hendes forlovede Jimmy Kamhieh Loutfi, da de indrettede deres treværelses lejlighed i Atlas-området i Vasastan i Stockholm. Jimmy Kamhieh Loutfi arbejder som smykkedesigner og er stifter af mærket Louis Abel og kan, ligesom Hanna, godt lide det personlige og kunstneriske, når det kommer til boligindretning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grunden til, at de for to år siden endte i netop denne lejlighed, er, at området er så roligt, selv om det ligger centralt i Stockholm med kun få minutters gang til Sankt Eriksplan.

”Vi flyttede hertil fra den lille by Borås og på denne grønne blinde vej, kan vi mærke roen, vi var vant til, samtidig med at vi kan bruge storbyens liv, når vi har lyst,” siger Hanna Marzouki Widlund.

Foto: Fanny Rädvik
I stuen sidder man behageligt i den zebramønstrede lænestol fra Dusty Deco. Det bløde tæppe er fra Tinted og bordet i masurbirk er designet af Caroline Sandström Blasiak. På væggen hænger en Miró-plakat, som er fundet i Palma.

Hanna Marzouki Widlund

31 år. Arbejder som stylist for en række internationale modebrands og magasiner, bl.a. dansk ELLE. Bor i en treværelses lejlighed i Atlas-området i Vasastan i Stockholm sammen med sin forlovede, Jimmy Kamhieh Loutfi, der arbejder som smykkedesigner og er stifter af mærket Louis Abel.

Foto: Fanny Rädvik
Køkkenet blev flyttet for at skabe en mere moderne planløsning. Ved at blande pink-malede køkkenlåger i Shaker-stil med en ovn i rustfri stål har parret opnået den blanding af italiensk og landligt,

Det er ikke kun Stockholms byliv, som parret tager del i, de er konstant i bevægelse – især Hanna Marzouki Widlund. Hvilket er belejligt, da parret finder en stor del af inspirationen til deres arbejde og indretning, når de besøger nye steder. Lejligheden er som en bog, der fortæller deres fælles historie, og opsummerer de rejser og eventyr, de har oplevet i løbet af deres tretten år sammen.

For eksempel har de forelsket sig i Joan Mirós kunst på deres mange rejser til Frankrig og Spanien. Både Mirós kunst og hans måde at kombinere farver og former på en legende måde afspejler sig flere steder i parrets hjem. Man kan blandt andet se det i rytmen, som skabes af variationen af ​​møbler; nogle store og omfangsrige, andre smukke og elegante. Det ænses også i de billedskønne hvirvlende mønstre, der kan findes overalt i lejligheden.

Foto: Fanny Rädvik
På en tur til Italien fandt Hanna Marzouki Widlund en sukkeremballage i pink, rød og lyseblå, en farvekombination, hun faldt pladask for. Den findes nu i mødet mellem den røde spisestue og det lyserøde køkken
Foto: Fanny Rädvik
Spisestuen er indrettet med møbler i mørkerød. Loftslampen er fra Artilleriet og gulvlampen fra Svenskt Tenn. Spisebordet er fra Gustaf Westman.
Foto: Fanny Rädvik

Det er ikke kun kunst og design, de er blevet inspireret af, når de rejser; Marzouki Widlund nævner blandt andet en sukkerpakke, hun fandt i Italien, som en stor inspirationskilde.

”Den var gammelrosa med lyseblå tekst, og jeg synes, det er en utroligfin kombination. Sammen med en mørk rød er de nu mine yndlingsfarver.”

Det bliver tydeligt, når man besøger den charmerende lejlighed og for eksempel træder ind i det lyserøde køkken, og ser det blåmalede loft i stuen.

Foto: Fanny Rädvik
Lænestolen af Pierre Jeanneret var et drømmekøb, og nu står den i den hyggelige stue under en plakat af favoritten Joan Miró.
Foto: Fanny Rädvik
De bølgende former på lysestage, vase og karaffel står som fine kontraster til det afklædte design af opbevaringsmøblerne fra Usm Halle.
Foto: Fanny Rädvik
Den lyseblå farve i soveværelset hjælper parret med at sove godt. De har selv lavet sengegavlen. Den lille skammel er fra Zara Home.

”Jeg kan godt lide at blande. Alt skal ikke være i samme stil eller farveskala. Hos os kombinerer vi vintage med nyt, farve og form med en rolig grundbase og klassiske designmøbler med tilbehør, der fylder.”

Hanna Marzouki Widlund og Jimmy Kamhieh Loutfi håber, at deres gæster vil føle, at det er tydeligt, hvem de er kommet hjem til. At hjemmet er personligt, og ligesom deres tøj fortæller noget om, hvem de er.

”Jeg elsker både klassisk stil, landligt og moderne italiensk design – og gerne i kombination! Det kan du se i vores køkken, hvor de rustikke køkkenfronter med håndmalede knopper står ved siden af ​​et rustfrit komfur og en naturstensbordplade. Køkkenet opsummerer virkelig min indretningsstil”, siger Hanna Marzouki Widlund.

Det er tydeligt, at det er to nysgerrige æstetikere, der ikke er blevet ramt af nogen indretningsafsky som har skabt deres drømmebolig her. Boligen føles familiær og imødekommende, men samtidig personlig og unik.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her