Vild juleudsmykning Se Kim Kardashians juleudsmykning, der selvfølgelig er vildere end alle andres

Foto: Mega

Hvis der er nogen, der er vilde med julen, så må det være Kardashian-familien – og særligt stjernen Kim Kardashian.

Det kan man i hvert fald fristes til at tro, da den 40-årige verdensstjerne netop har delt en række videoer på sin Instagram, hvor hun viser lidt af sin ’utraditionelle’ julepynt frem.

I en af realitystjernens videoer kan man blandt andet se en af Kardashian/West-familiens stuer, som er dekoreret med et gigantisk juletræ.

”Vores træ er oppe. I ved, at jeg virkelig elsker et julet træ med blinkende lys. Altså, hvor pænt er det lige, venner?”, siger Kim Kardashian i sin video på Instagram.

Træet er pyntet i en typisk Kardashian-stil, da dekorationen er minimalistisk, eftersom det kun har falsk sne og uendelige, små julelys som pynt.

Instagram @kimkardashian

Lidt mere mytisk bliver det dog, da Kim viser julepynten frem et andet sted i huset. I Kardashian-palæets lange gang har den kurvede businesswoman nemlig hentet inspiration til juleudsmykningen hos forfatteren Dr. Seuss’ og den fiktive by Whoville. 

Byen Whoville er nemlig kendetegnet ved at være en by, som er dækket af sne, og det kan man roligt sige, at Kardashian/West-familiens lange gang også er... Eller det ligner det i hvert fald! 

Læs også: Se hvad ELLE-redaktionen ønsker sig i julegave 

”Hvis du troede, at jeg ikke ville bringe Whoville tilbage i huset…”, siger Kim Kardashian i videoen og viser juleudsmykningen frem, hvor man tydeligt kan se, at det er inspireret af Whoville, som består af et snelandskab. 

Instagram @kimkardashian

Vi er (som altid) spændte på, hvad Kim Kardashian kan finde på af juleløjer - og mon ikke, at vi snart får lov at se dette års julekort af Kardashian-klanen? 

Psst! Hvis du (heller) ikke kan få nok af Kim Kardashians vilde juleudsmykning, kan du se hele videoen fra Instagram i videoen herunder. 

Relaterede artikler