House Tour Kom indenfor i Kendall Jenners nye millionhjem i Los Angeles

Foto: Mega

Det kommer ikke som nogen stor overraskelse, at Kendall Jenner og hendes hjem er på forsiden af det amerikanske interiør- og arkitektmagasin, Architectural Digest, i deres septemberudgave.

Kardashian/Jenner-familien er kendt for deres ekstreme huse, og det er ikke første gang, at et familiemedlem er på forsiden af Architectural Digest. Faktisk har de resterende fire Kardashian/Jenner-søstre alle været portrætteret på forsiden af magasinet. Tilbage i marts 2020, viste Kim Kardashian West og Kanye West deres minimalistiske hjem frem - der jo nærmest er et kunstværk i sig selv.

Supermodellen Kendall Jenner åbner nu dørene op for sit helt nye hjem, i Los Angeles, i Architectural Digests Open Door-videoformat på YouTube.

Modellen har brugt et helt år på at sætte huset i stand med hjælp fra indretningsdesignerne Kathleen og Tommy Clements - der faktisk er mor og søn - og Waldo Fernandez, der har haft andre kendisklienter som Brad Pitt, Will Smith og Elizabeth Taylor. 

Kendall er meget tilfreds med resultatet af huset og samarbejdet med designerne, som hun har knyttet et tæt bånd med. Hun udtaler til Architectural Digest: ”jeg er virkelig stolt over det, vi har udrettet her. Det er det første hjem, jeg har færdiggjort, og jeg synes, at det viser en afspejling af, hvem jeg er, og hvad jeg kan lide.”

Kendall ønskede et roligt hjem med plads til afslapning, hvorfor huset er indrettet med jordnære farver i organiske materialer.

Det, der før var en biografsal, har Kendall fx omdannet til et atelier. Her kobler modellen af fra en stresset hverdag. Kendall mener ikke selv, at hun er særlig god til at male. Hun gør det fordi, at hun mener, at det har en terapeutisk effekt at farvelægge det blanke lærred. Både Kendall og hendes venner nyder at komme i atelieret og maler ofte, imens de drikker et glas vin.

Se hele Kendalls house-tour i videoen nedenfor:

Kendall fortæller, at hun er særligt begejstret for sin ovale vægskulptur, der kaster farverigt lys igennem entréen, hvor den er placeret. Vægskulpturen er et kunstværk, som er lavet af den amerikanske kunstner James Turrell. I og med at skulpturen hedder Scorpius og Kendall er skorpion i stjernetegn, har kunstværket en særlig plads i hendes hjertet. Og hold nu lige fast, den ovale skulptur, af Turrell, koster hele 4,7 mio. kroner!

Et andet kunstværk, der pynter væggen i Kendalls soveværelse, er et pink neonlysskilt. Værket er lavet af kunstneren Tracy Emin, og skulle, ifølge Kendall, være målene på Emins ekskærestes ædlere dele. Emins kunstværk skulle angiveligt være mere end 822.000 kroner værd.

Vil du se mere til Kendalls hjem, så kig med i galleriet nedenfor: 

Kendall Jenners nye designerhjem i Los Angeles

 

 

Relaterede artikler