Beauty-tips Chrissy Teigen sværger til dette hudplejeprodukt til under 500 kroner

Foto: MEGA

Det er ikke til at tro, at den smukke amerikanske model Chrissy Teigen tidligere har haft et anstrengt forhold til sin hud. Men præcis ligesom mange andre, har Chrissy også kæmpet med akne, pigmentpletter og rødmen.

Læs også: Her er de bedste tips til urenhud

I et post på Instagram fortæller modellen, at hun nu er rigtig stolt over sin strålende ansigtsglød. Hun har efterhånden eksperimenteret med mange forskellige hudplejeprodukter, og heldigvis deler hun gerne sin hemmelighed bag den magiske kombination af cremer, olier og renseprodukter.

Specielt et produkt har gjort den helt store forskel for Chrissy. En ultraplejende ansigtsolie fra Mara Beauty, skulle ifølge hende være et helt afgørende produkt i jagten på at opnå den perfekte hud.

Produktet blev delt på hendes instastory sammen med en selfie, hvor hun viste sin naturlige og fuldstændig fejlfri hud frem.

 


Universal Face Oil, Mara Beauty, 60 ml, 495 kr
Køb her

Olien består af fire forskellige olier, blandt andet moringa-olie fra vidunderplanten Moringa oleifera og en alge-plankton-blend, som tilsammen forbedrer både hudens tone og tekstur samtidig med, at den bliver spækket med både antioxidanter, vitaminer og mineraler, som får din hud til at stråle som solen præcis ligesom Chrissy Teigens.

Læs også: Kosmetolog Anita Falslund: "Her er mine personlige hudplejetips"

Chrissy har i sin søgen på den perfekte hudplejerutine fået hjælp af hudplejeeksperten Shani Darden, som er kendt for at være ansigtsbehandleren bag de flotteste og mest fejlfrie ansigter i Hollywood.

I modellens velfungerende hudplejerutine indgår blandt andet også La Mers ikoniske fugthedscreme og produkter fra mærket iS Clinical, som er et brand med gode produkter mod akne, rødmen og sensitiv hud.

Chrissy Teigen delte heldigvis hele sin hudpleherutine på Instagram, så du kan se resten af produkterne, der står på badeværelseshylden hos hende, i galleriet herunder. 

Chrissy Teigens skincare rutine

Relaterede artikler