Gaveregn Kendt smykkedesigner har givet Gigi Hadid den vildeste mommy-gave

Foto: Mega

I slutningen af september offentliggjorde topmodellen, Gigi Hadid, og det tidligere bandmedlem af One Direction, Zayn Malik, den glædelige nyhed, at deres lille pige var kommet til verden - og alt tyder på, at parret allerede har fundet sig godt til rette i ”deres nye tilværelse” som forældre.

For udover at parret er blevet beriget med én af livets største gaver, nemlig deres smukke datter, har familien også modtaget utallige ”velkommen-til-verden ”-gaver fra venner og bekendte - blandt andet Taylor Swift og Donatella Versace.

Dette kom blandt andet til udtryk, onsdag den 30. september 2020, hvor Gigi delte en instastory med en af de gaver, som hun havde modtaget i forbindelse med sin nye titel som mor.  

… og det var ikke hvilken som helst gave, tværtimod.

Gigi viste nemlig den smukkeste halskæde frem, der havde et diamantvedhæng med teksten ”mama”, og som er speciallavet af den dygtige smykkedesigner, Jacquie Aiche. På billedet havde Gigi desuden tagget Aiche og skrevet teksten: ”OMG. Jeg elsker dig. Tak skal du have”.

Du kan se Gigis halskæde herunder. 

Jacquie Aiches luksuriøse smykker er blevet spottet på flere A-list kendisser, som blandt andet Beyonce, Jennifer Aniston og Rihanna, og tilhører en forholdsvis høj priskategori, hvad angår smykker. Prisen for en af Jacquie Aichies håndlavede diamanthalskæder ligger nemlig mellem 38.000-180.000 danske kroner.

Læs også: Se den sødeste gave Taylor Swift har foræret Gigi Hadids datter

Man kan altså sige, at Gigi har fået sig en meget fornem og ikke mindst personlig gave af den dygtige smykkedesigner.

Psst! Er du nysgerrig på flere kendis-babyer? Så scroll løs i nedenstående galleri, hvor vi har samlet 15 kendis-par, som venter barn i 2020. 

15 kendispar, der venter barn i 2020

Relaterede artikler