Babybobbel Katy Perry deler ærligt billede af sin krop lige efter fødslen

Foto: Mega

Det er ikke mange dage siden, at den amerikanske sangerinde bød sin lille datter, Daisy, velkommen til verden sammen med skuespilleren Orlando Bloom.

Og selvom Perry helt sikkert ikke ønsker at være nogen som helst andre steder end hjemme i sin babybobbel sammen med Daisy, så kunne hun alligevel ikke lade være med at dele et selvironisk, postpartum-billede af hvordan livet ser ud kort tid efter en babys ankomst (læs: kaotisk) samme weekend, som resten af hendes branche var til Video Music Awards. 

Perry postede nemlig et spejl-selfie af sig selv i sin Medela-ammebh og sine Frida Mom-trusser med en VMA-gif over sig og til tonerne af sin egen sang 'Not the end of the world', og vi tænker, at vi grundet sangvalget sender en virtuel krammer afsted til den trætte og semi-FOMO-ramte mor.

Foto: Instagram

Èn ting er sikkert: humoren har Katy ikke mistet, for hun forsatte i den sarkastiske boldgade med teksterne "hair n makeup by @exhaustion" og sendte et nik til sine kollegaer, der på grund af VMA netop havde tilbragt timevis i 'hair n makeup'.

Det er ikke så tit, vi ser så indflydelsesrige kendisser (Katy har over 100 millioner instagramfølgerer) dele et så intimt og ærligt billede, som hun gjorde med sit postpartum-selfie, og vi kan kun sende en high-five afsted for den ærlighed og selvironi. 

Læs også: Katy Perry og Orlando Bloom viser deres nyfødte datter frem og afslører navnet

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt Daisy ligner sin seje mor - men der er i den grad andre mor/barn-douer fra Hollywood, der er som to dråber vand. Se selv i galleriet herunder: 

15 look-a-likes

Relaterede artikler