Hadid-baby Se den sødeste gave Taylor Swift har foræret Gigi Hadids datter

Foto: @gigihadid

Gigi Hadid og Zayn Malik er netop blevet forældre til deres første barn sammen. Parret offentliggjorde fødslen i et rørende instagrampost, hvor den lille bedårende, babyhånd tittede frem, med teksten ”Vores pige har meldt sin ankomst denne weekend, og hun har allerede ændret vores verden.”

Den glædelige nyhed har fået flere af stjerneparrets nærmeste venner til at sende søde gaver til den lille modelbaby, der ikke er meget mere end en uge gammel. I en instagramstory delte topmodellen, Gigi, et billede af datteren iført en langærmet bluse med et stort Versace-logo printet på forsiden. Gaven var naturligvis fra parrets tætte, ret kendte ven, Donatella Versace. På billedet kunne man derudover ane et lille, yndigt, lyserødt silketæppe givet i gave af veninden Taylor Swift. 

Gaven fra Taylor Swift, viser sig at have en helt særlig betydning, da hun selv har lavet det. Prisen for den sødeste og mest betænkningsfulde gave, som parret har modtaget, må derfor gå til Taylor Swift, som parret også betragter som den lille piges ”moster.” 

 

Foto: @gigihadid

Taylor Swift viser sig at være en favorit blandt flere stjernebørn, da titlen som ”moster” er blevet givet til hende ad flere omgange. Det lyserøde, hjemmelavede tæppe lader til at være blevet en go-to velkommen-til-verden-gave, når Taylors nærmeste venner får søde kendis-babyer, og hun derfor får titlen som ”moster.”

Læs også: Gigi Hadid deler kun anden gang babybule-billeder - og de har fået fans til at spekulere

Sangerinde gav nemlig for nyligt et lignende lyserødt tæppe til Katy Perry og Orlando Bloms lille, nyfødte, pige, der har fået navnet Daisy Dove. På tæppet var der derfor også broderet en blomst med teksten ”Baby Bloom.” 

Det bliver derfor spændende at se, hvad der mon er broderet på Gigi og Zayns lille piges tæppe – mon vi får et hint om navnet på modelbabyen?

Selvom det lyserøde silketæppe er blevet lidt af en signatur-gave for Taylor, gav hun en helt anden og særlig gave til det tredje og nyeste medlem af Lively-Reynolds-familien, som hun også er meget tæt med. Hun fik nemlig æren af at afsløre navnet på Blake Lively og Ryan Reynolds tredje datter i sangen ”Betty” på hendes seneste album Folklore. I sangen bliver navnene på Hollywood-parrets børn, James, Inez og Betty, brugt til at fortælle en historie om en teenage, kærlighedstrekant – sådan som vi jo kender Taylors sange bedst.

Taylor har påtaget sig rollen som ”moster” til perfektion. Så hvem mon bliver det næste stjernebarn, der modtager et hjemmelavet, lyserødt silketæppe med en personlig broderet hilsen? 

Hadid-babyen har stadig intet navn, men mon ikke stjerneparret, Gigi og Zayn, følger trenden og giver deres kendisbarn et helt unikt og specielt navn? I galleriet nedenfor har ELLE samlet en liste over nogle af de mest unikke kendisbabynavne – så der er altså en del inspiration at hente.

De kendtes vilde baby-navne

Relaterede artikler