Ny hobby Beckham-parret kaster sig over ny, overraskende beskæftigelse

Foto: Mega

Der er ikke meget galt, når vi påstår, at den tidligere Spice Girl, Victoria Beckham, og den verdenskendte fodboldstjerne, David Beckham, er blevet ramt af en landlige følelse hen over de sidste par måneder.

Det tyder deres nye, overraskende hobby i hvert fald på.

Som mange andre har Beckham-parret søgt væk fra den larmende storby under coronaperioden. De har nemlig tilbragt de sidste tre måneder i det sydlige England ved det bakkede Costwold-område.

Og noget tyder på, at den ene halvdel af parret er blevet bidt mere af de landlige omgivelser end den anden.

Læs også: Drama i Kardashian-familien på fars dag: Denne far blev glemt.

For at være helt præcis, så er det David, der er blevet en inkarneret biavler. Det tyder hans hjemmebyggede bistader i hvert fald på…

Fra fodboldstjerne til biavler – noget af et skift - vil vi mene!

”Er det dette nye projekt, skat”,  spørger Victoria, mens hun filmer sin hårdtarbejdende ægtemand. ”Du bliver meget glad, når vi først har vores egen honning," siger David på en måde, der antyder, at han helst ikke vil forstyrres, mens han lytter til Soul Radio og konstruerer insekthuse i sit udendørsværksted.

Det er helt tydeligt, at Victorias aktier i hobbyen primært består af at fotografere... Eller at se godt ud ved sin mands side:

Vi gætter på, at det er Victoria, der har sørget for farvekoordinationen af de lækre outfits lige med undtagelse af hatten. For som David selv skriver: "Nogen er ikke overdrevet imponeret over min hat..."

Vi synes dog, at hatten giver det rette touch af en engelsk udgave af Indiana Jones - og David og Victoria ligner til forveksling et par, der har tilbragt hele deres liv på en ranch. Cool ser de i hvert fald ud.

Hvis du er vild med Victorias stil, så se i øvrigt med herunder, hvor vi har samlet 18 stiltips, som hun har lært os:

18 stiltips vi har lært fra Victoria Beckham

 

Relaterede artikler