Nyt post Altid sjove Blake Lively og Ryan Reynolds er tilbage med et nyt "insta-troll"

Foto: Mega

Man siger, at humor er en essentiel ting at have i et parforhold – og det kan man vist roligt bekræfte, at Blake Lively og Ryan Reynolds har.  

Skuespillerparret, som underholder deres store følgerskare gang på gang, er ikke blot kendt for at være et af Hollywoods smukkeste par, for de er også et af de sjoveste. Parret poster nemlig tit humoristiske opslag på deres sociale medier, hvor de stikker lidt til hinanden.

Husker du fx Ryans sjove fødselsdagshilsen til Blake sidste år? Eller så du Blakes ironiske instagramstory, hvor parret bar mundbind, som var dekoreret af deres tre børn? 

Parret, som har en god portion humor med sig, har igen fået os til at trække på smilebåndet – og denne gang er det Ryan, som har startet deres lille ”insta-ping-pong”.

Læs også: Altid sjove Ryan Reynolds joker om sin "secret family in Denmark"

D. 11. september 2020 delte Ryan nemlig et opslag på sin Instagram, som bestod af to søde selfies af familiens hund Bax og skuespilleren selv. Opslaget var dedikeret til deres hund, som havde fødselsdag, og derfor skrev Ryan teksten:

"Tillykke med fødselsdagen, Bax. Jeg ville bage en kage til dig, men det ville dræbe dig. Ikke fordi du er en hund. Alt hvad jeg bager er gift. Hvis jeg skulle i krig, ville jeg kun medbringe en brødrister." 

Den søde billedtekst fortæller altså ikke kun, at Bax har fødselsdag, men også at Ryan er så dårlig en bager, at han ikke engang vil byde hunden et stykke.

Kort tid efter at Ryan havde delt opslaget, reagerede Blake med en ret ironisk kommentar.

”Det er næsten lige så sødt som fødselsdagsopslaget, du lavede til mig i år"

I år fik Blake nemlig ingen fødselsdagshilsen fra Ryan på Instagram, men det gjorde hun til gengæld sidste år, og det kan du læse mere om HER.

Ryan svarede Blake tilbage med kommentaren "Jeg bagte en kage til dig", og her kan man så undre sig over, om det mon var en god eller dårlig ting, at han i stedet bagte hende en kage? Ifølge Ryans opslag er han i hvert fald ikke en fremragende bager...

Der er ingen tvivl om, at vi er ELLE-vilde med det sjove par, og vi glæder os (som altid) til at se, hvad det næste sjove "insta-troll" mon bliver!

Psst! Hvis du heller ikke kan få nok af Blake Lively og Ryan Reynolds, har vi samlet 13 søde øjeblikke af parret i nedenstående galleri.  

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Relaterede artikler