Stjerner Sjovt parselfie afslører, at Blake Lively og Ryan Reynolds også bare er almindelige, pinlige forældre

Foto: MEGA

Den tidligere Gossip-Girl-stjerne, Blake Lively, som man ofte forbinder med stilede outfits og røde løbere, har netop delt et sjovt hverdagsbillede, hvor hun og hendes mand, Ryan Reynolds, laver spas med deres børns hjemmelavede mundbind.

Hollywoodparret, som i den grad må siges at have en humoristisk sans, delte søndag d. 16. august 2020 en skæg selfie, hvor de bærer farverige mundbind, kreeret af deres tre døtre, James på 5 år, Inez på 3 år og Betty på 10 måneder (der nok primært har kigget på).

På instagrambilledet, der blev delt med Blakes 27,1 millioner følgere, laver Blake og Ryan sjove ansigter, mens de skriver: ”Vi kommer slet ikke til at pinliggøre dem i folkeskolen”.

Instagram @blakelively

... Sødt tænkt, men hvilket barn ville reelt set nogensinde være pinlige over deres A-list-skuepillerforældre?

Blake og Ryan har alle dage været kendt for at dele sjove og endda pinlige billeder af hinanden.

Husker du fx Ryans fødselsdagshilsen til Blake sidste år, der var en et samsuriumpost af superuheldige billeder af hans smukke kone? Humoren og selvironien fejler i hvert fald ingenting, og det beviste parret så igen, mens de for første gang inddrog deres børn i ligningen.

Læs også: Ryan Reynolds har delt weekendens sjoveste billeder i anledningen af Blake Livelys fødselsdag

Psst! Hvis du, ligesom os, heller ikke kan få nok af det skønne par, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet en række søde billeder af Blake og Ryan. 

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Relaterede artikler