Alle stjernerne fra Suits var med til Meghan og Harrys bryllup. Se dem her!

Foto: Suits 2017

Det var ikke kun britiske A-listers med blåt blod i årene, der i lørdags trak i deres stiveste puds og største hatte for at overvære årets bryllup mellem Prins Harry og Meghan Markle: Nej, det amerikanske svar på kongelige – også kendt som ”Hollywood Royalty” var også inviteret – og nærmere bestemt var det hele Meghan Makles TV-familie fra serien Suits, der havde krydset Atlanten og suitet op til den storslåede bryllup for at se ”Rachel Zane” gå fra at være paralegal til prinsesse.

Og hele holdet var der: Fra dreamboy (læs: badboy) Harvey Spector (Gabriel Match, red.) til Meghans on-screen hubby Mike Ross (spillet af Patrick J. Adams), som Meghan Markles karakter Rachel Zane bliver gift med i syvende og sidste sæson af den medrivende advokatserie.

Men hvordan klarede Harvey, Louis, Donna og Jessica sig, når det knivskarpe Pearson-Spector kontor med udsigt til New Yorks stålindrammede skyskrapere var skiftet ud de hvælvede gotiske buer i St. George’s Chapel på Windsor Castle?

New Yorks sejeste advokater lukkede naturligvis den sag med bravour og i galleriet kan du se Suits-stjernerne ankomme til det royale bryllup og kaste lidt Hollywood-glam over The Markle Sparkle.

Alle Suits-stjernerne var med til til Meghan og Harrys bryllup. Se dem her!

 

Relaterede artikler