Look-a-likes 15 kendisbørn, der ligner deres forældre på en prik

Foto: Mega

De fleste af os med børn har helt sikkert haft samtalen (eller tanken) "hvilke gener arver vores lille baby mon?" Det er stort set det nemmeste at forholde sig til, når familieforøgelsen er på vej og gylp, lortebleer og minus søvn banker på med faretruende, hurtige skridt, hvilket på mange måder er lidt svært at forestille sig.

Tiden er kommet og de ni måneders bake-off er klar til levering, forventningerne er store, og man kan slet ikke vente med at se det lille vidunder, der har ligget inde i ens mave, der foruden forventningens glæde også har resulteret i lidt bækkenløsning, 25 ekstra kg., rygsmerter og utallige tøjkriser… Ud kommer baby, endelig, ti fingre, ti tæer, fars næse, fars øjne, fars mund – bare sådan ca. far i miniature… Jamen selv tak for husly og besvær, baby. 

Læs også: Prinsesse Diana-skuespillerinden er fundet til sæson 5 og 6 af The Crown

Well, det er selvfølgelig fuldstændigt underordnet, hvordan ens allerkæreste eje ser ud, og det finder alle mødre og fædre heldigvis hurtigt ud af. Alligevel er det skægt at se, og snakke om hvem vi ligner, hvordan og hvor meget.

I galleriet kan du swipe igennem 15 kendisser med deres mini-me’s on the side, der for nogen er slående identiske.

15 look-a-likes

Relaterede artikler