Charlotte Lynggaard fylder 50 år - ELLE siger tillykke!

Foto: Charlotte Lynggaard

I dag, torsdag den 14. juli 2016, fylder guldsmed, smykkedesigner og kreativ direktør, Charlotte Lynggaard, 50 år. 

Charlotte Lynggaard har været et anerkendt navn på både den danske og internationale smykkescene i mange år, og hun har siden 1992 skabt og designet smykkekollektioner i familievirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen, side om side med sin far, Ole Lynggaard.

Se også: Charlotte Lynggaard: Sådan bor jeg

I 1994 skabte hun sin første smykkekollektion i familiefirmaet, og siden er hun særligt blevet kendt forsmykkekollektionerne 'Lotus', 'Nature', 'Leaves', 'Lace' og 'Sweet Drops'. 

Udover at Charlotte Lynggaard er en af de dygtigste smykkedesignere og guldsmede i Danmark, så er hun også en af de bedst klædte kvinder, vi kender.

Derfor vandt Charlotte Lynggard også prisen for 'Året Stilikon' til ELLE Style Awards 2015. Charlotte Lynggaards passion for mode og stil, kommer ikke kun til udtryk i hendes egen stil, men også i hendes smykkekollektioner. Hun har tidligere fortalt til ELLE, at det er internationale designere som Dries van Noten, Stella McCartney og Balmain, som hun henter meget af sin inspiration fra, når hun skal designe og lave en ny smykkekollektion. 

Læs også: Charlotte Lynggaard: Se mine sko

Charlotte Lynggaard skal fejre sin runde fødselsdag med familien, som foruden manden, Michael Normann, består af 3 børn - Sofia, Laura og Julius.

Fra hele ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Charlotte Lynggaard med fødselsdagen og de 50 år.

I galleriet har vi samlet en masse billeder af dagens fødselar og hendes upåklagelige stil.

Mandagsmuse: Charlotte Lynggaard

Relaterede artikler