The Oscars 2019 De flotteste After Party-kjoler på den røde løber

Foto: MEGA

Efter den sidste Oscar-statuette er blevet uddelt, så er festen bestemt ikke slut.

Nej for traditionen tro, er der op til flere efterfester efter prisuddelingen, herunder Vanity Fair Oscar Party og Elton John AIDS Foundation Academy Award Party, som slår dørene op ligeså snart den sidste kendis har forladt Dolby Theatre. Noget, der selvfølgelig betyder røde løbere spækket med flotte kjoler, som vi kan få lov at sukke over. 

Elton Johns efterfest er ikke bare en helt almindelig fest, men faktisk også en velgørenhedsfest hvor de mange kendisser kan få lov at donere penge til AIDS-fonden. I 2018 samlede de knap 40 millioner kroner ind.

Læs også: The Oscars 2019: Aftenens 15 sødeste par på den røde løber

Og selvom man skulle tro, at Kendall Jenner var i fuld gang med sine catwalks til de mange modeuger, så gæstede Kendall Jenner endnu engang den berømte Vanity Fair Oscar Party. Og dermed havde Kendall også muligheden for at vise, hvor smuk en krop hun er indehaver af, hvilket hun bestemt også gjorde! Hun bar nemlig en sort kjole, som ikke bare havde en høj slids, nej hendes kjole var fuldstændig sideløs, hvilket viste hendes smukke ben frem.

Derudover så viste newly-weds Miley Cyrus og Liam Hemsworth sig også på den røde løber, og de så sødere ud end nogensinde...

Læs også: The Oscars 2019: Aftenens største wow-øjeblik var Bradley Cooper og Lady Gagas 'Shallow'-optræden

De to fester var da også fyldt godt op med de smukke Victoria's Secret-modeller, her snakker vi blandt andre danske Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Adriana Lima, Heidi Klum, Lais Ribeiro og Shanina Shaik.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og særlig Josephine Skriver glimtede lige en anelse mere end de andre - hun havde nemlig fået påsat de fineste stjerner i håret:

Se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet de smukkeste kjoler fra den røde løber til både Vanity Fair og Elton Johns efterfester...

De flotteste kjoler fra Vanity Fair og Elton John 2019 Oscar Party

 

Relaterede artikler