14 kendte par med store aldersforskelle

Foto: All Over Press

Kærlighed har ingen alder i Hollywood, hvor mange par finder sammen uanset aldersforskelle. Disse beundringsværdige par sætter et naturligt fokus på alder, generationer og på hvor stor en rolle, alder spiller i dag. Skal vi lade os definere af vores alder, eller kan vi have forhold på trods af store aldersforskelle? 

''Kærlighed har ingen alder'', er der jo nogle, der siger og det må jo i og for sig også have noget på sig. I hvert fald ser en aldersforskel på 10+, 20+, og sågar, i nogle tilfælde, 30+ år ikke ud til at skræmme kendisserne. 

Det er både par med mange år på bagen og helt nyetablerede romancer med en opsigtsvækkende aldersforskel, der bliver spottet, hånd i hånd, i storbyernes gader og på de sociale medier i øjeblikket. 

Læs også: Kunst hjerte-syndrom: Når hjerte rimer på smerte

Om end, vi så kan sætte os ind i, hvad det er, der har skabt amoriner i luften mellem to personer, der er så langt fra hinanden rent alders - og livsmæssigt, så må vi jo bare erkende, at kærligheden er en smuk og beundringsværdi ting lige gyldig, hvem den rammer - og i hvilken alder. 

Vi har samlet en masse af de celebrity-par til dig i galleriet, som, trods markante aldersforskelle, har ladet kærligheden blomstre, blevet gift eller endda har fået børn sammen. 

Psst... brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

14 kendte par med store aldersforskelle

Relaterede artikler