Se Kendall Jenners vilde forvandling gennem tiden

Foto: All Over Press

It-girl, topmodel, Karl Lagerfelds muse, tv-personlighed og kampagneansigt for Estée Lauder - og så i en alder af kun 19 år!

Kendall Jenner har indtil videre haft en kometkarriere og med catwalks for de helt store modehuse som Chanel og Fendi, en helt særlig plads hos den ikoniske modeboss Karl Lagerfeld, er Kendall Jenner et af de hotteste navne i modebranchen lige nu.

Som en del af en celebrity-familie i form af den famøse Kardashian-Jenner familie, har Kendall Jenner altid været vant til rampelyset - og særligt i forbindelse med de tre søstre; Kim, Khloe og Kourtney Kardashian. 

Se også: Kylie og Kendall Jenner lancerer Topshop-kollektion

Derfor har hun også siden sin barndom været omgivet af smukke søstre, dyrt tøj og gået på den røde løber, men som enhver anden teenage-pige, er der selvfølgelig sket en helt masse, siden vi så hende første gang på den røde løber i 2009.

... Og hvilken udvikling! Fra at være en lille genert pige med bøjle på tænderne i 2009, har Kendall Jenners udseende i den grad uviklet sig frem til i dag, hvor hun stjæler rampelyset fra de fleste!

Se også: Kendall Jenner: "Jeg er blevet for hurtigt voksen"

Se Kendall Jenners vilde skønhedsforvandling fra 2009 frem til i dag i galleriet! En udvikling, der kun kan fortsætte i en positiv retning fremover...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Kendall Jenners skønhedsforvandling gennem tiden

Relaterede artikler