Nuttede kendis-børn, der har (mindst) ligeså god stil som deres forældre

Foto: All Over Press

Vi elsker at følge med i stjernernes vilde liv og få inspiration fra deres cool stil. Men er der én ting, som vi er mindst lige så glade for, er det deres bedårende børn.   

Følger du med på Kardashian-familiens sociale medier, kan du ikke undgå at støde på charmerende lille North West eller nuttede lille Penelope Disick (datter af Kourtney Kardashian og Scott Disick). Og den tre-årige North West har da også allerede skabt sig et trendsættende-image, de gange, hun har siddet forrest til de store internationale modeuger sammen med moderen Kim Kardashian, eller er blevet spottet på gaden i sine ekstraordinære cool outfits fra alverdens modehus. Samtidig ses hun ofte sammen med kusinen Penelope Disick i de yndigste, struttende ballerina-skørter og gerne med det krøllede smukke hår opsat i fine, små knolde.

Læs også: Se A-listens stilfulde og succesfulde børn

Og når der snakkes god stil, kan man selvfølgelig heller ikke komme uden om Beckham-børnene. Drengene kan, med deres uimodståelige smil, smelte vores hjerter til hver en tid. Og så viser de sig gang på gang frem i lækre suits og smart skater-tøj, i mens datteren Harper oftest kan ses i fine, pigede kjoler.

Se også: North West til paparazzi-fotograferne: "I said no pictures"

I galleriet har vi samlet nogle af de nuttede og kønne kendis-børn, som vi mener har (mindst) ligeså god stil som deres celebre forældre. 

Nuttede kendisbørn, der har (mindst) ligeså god stil som deres forældre

Relaterede artikler