North Kardashian West: Verdens yngste streetstyle-darling

Foto: All Over Press

Vi elsker at finde inspiration til vores outfits i gadebilledet, når fashionable kvinder viser deres gennemførte looks frem foran fotograferne. Og særligt én lille dame har gjort sig bemærket for sine mange fine looks, både fordi hun altid ser super sød og cool ud, men også fordi hun kun er knap fire år gammel!

Læs også: North West til paparazzi-fotograferne: "I said no pictures"

Det er selvfølgelig North Kardashian West, vi taler om: Den yngste ukronede streetstyle-dronning, vi endnu har set. Allerede siden hun var helt lille, har vi set hende i det ene ultra-fashionable og komplet nuttede look efter det andet, som hun har båret side om side med sin mor, Kim Kardashian West, til diverse premiere, fester og modeshows - eller blot på vej i børnehave.

Og det er da også hele to år siden, at hun blev kåret som 'trendsetter' under modeugen i Paris, hvor hun sad på forreste række med sin mor og stjal spotlightet med to søde miniature hestehaler, der fik modebranchen til at dåne. Efterfølgende har vi kunne se den unge streetstyle-diva i fine pelsede ballerinaer, oversize-jakker, yndige ’mommy-and-me’ looks - for ikke at nævne hendes yndige balletskørter og to signaturknolde, der allerede har bevist, at hun er foran sin tid. 

Det er selvfølgelig forældrene Kim Kardashian West og Kanye West, der kan løbe med det meste af æren for North Wests vilde stil. Men når det allerede tegner så godt, kan vi kun glæde os til, at følge med i den unge stjernes mange kommende stiløjeblikke.

Se også: Nuttede kendis-børn, der har (mindst) ligeså god stil som deres forældre

I galleriet har vi samlet nogle af de sødeste looks vi har set den pur-unge modeprinsesse i. Se med her: 

Verdens yngste streetstyle-darling

 

Relaterede artikler