Her er listen over de mest indflydelsesrige teenagere i 2017

Foto: All Over Press

’Time 100’  er listen, som udkommer årligt og sætter de 100 mest indflydelsesrige pionerer, ledere, artister og ikoner på dagsordenen. Den årlige liste er blevet bragt af det amerikanske 'Time Magazine' siden 1999, og den person, som har floreret på listen flest gange er Barack Obama, som har været på listen hele 11 gange.

Nu har 'Time Magazine' offentliggjort listen med de mest indflydelsesrige teenagere i 2017. Og at komme på listen er en stor ære og en endnu større anerkendelse: For i den eksklusive klub har teenagere som Kaia Gerber og Brooklyn Beckham allerede sine fødder plantet solidt.

Læs også: 15 skuespillere, der i virkeligheden hader deres ikoniske roller 

For at komme på Times liste over de mest indflydelsesrige teenagere i 2017, så er det dog langt fra nok, at have et kendt efternavn som Beckham eller Gerber.

Indgangsbilletten til den prestigefyldte klub gives kun til de teenagere, der virkelig har sat sit afmærk i en meget ung alder, og det betyder, at man skal have gjort en helt særlig indsats indenfor områderne iværksætteri, kultur, sport eller musik.

I galleriet har vi samlet de 10 mest indflydelsesrige teenagere fra den originale Times liste - og her er der altså navne, som du virkelig bør holde øje med fremover!

Her er listen over de mest indflydelsesrige teenagere i 2017

Relaterede artikler