Dustin fra ’Stranger Things’ i carpool-duet med Kelly Clarkson: Sådan har du ikke set ham før

Foto: Youtube, We Charity

Der er ikke mange som ved det, men Gaten Matarazzo, bedre kendt som Dustin fra succes-serien Stranger Things, har faktisk et sangtalent, som ikke mange kan prale af.

Det beviste den unge skuespiller, da han samlede sang-stjernen Kelly Clarkson op i en shuttlebus for nyligt. Sammen synger den overraskende imponerende duo mega-hittene We are Family af Sister Sledge og We are the Champions af Queen.

Fælles for sangene er, at de begge starter med ordet We – der også indgår i navnet på velgørenhedsorganisationen We Charity, som Gaten Matarazzo og Kelly Clarkson bidrager til ved at optræde sammen i denne usædvanlige duo.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det er dog ikke første gang, Gaten Matarazzo viser sine sangtalenter frem til offentlig skue. Tilbage i 2011 kunne man nemlig finde ham på de skrå brædder på Broadway, hvor han var en del af musicalen Priscilla, Queen of the Desert.

Læs også: 20 ting du med garanti ikke vidste om 'Stranger Things'

Og hvad har Kelly Clarkson travlt med for tiden? Sangerinden, som blev kendt som den første vinder af American Idol  tilbage i 2002, har haft travlt med sangkarrieren lige siden. Sangerinden promoverer for tiden sit seneste album Meaning of Life, som udkom i slutningen af oktober 2017.

Sammen udgør Gaten Matarazzo og Kelly Clarkson altså en farligt charmerende sangduo. Og du kan se de to udfolde sig på fire hjul herunder:

Relaterede artikler