Cara Delevingne fortæller om bagsiden ved modellivet

Foto: All Over Press

Det er ikke mange måneder siden, at den 23-årige supermodel, it-girl og celebrity number one Cara Delevingne debuterede i filmen Paper Towns

Nyheden om at Cara Delevingne nu satser på en karriere som skuespiller til fordel for modellivet har været kendt længe, men at årsagen også har noget at gøre med, at hun har oplevet både fysiske og psykiske konskvenser ved modellivet, er ny.

Se også: Lær Cara Delevingne endnu bedre at kende her

I et interview til The Times fortæller den verdenskendte supermodel, at ikke engang hun er immun overfor forventningerne til det "perfekte udseende". I interviewet fortæller hun, at livet som model endte med at udvikle sig så skidt for hende, at hun besluttede sig for at sætte livet som topmodel på en længerevarende pause:

"Jeg følte mig på kanten i flere måneder. Det er en ting, der foregår oppe i hovedet - hvis du hader dig selv og din krop, og den måde du ser ud på, så bliver det bare værre og værre."

Se også: Topmodeller går sammen i kampen mod mobning

Cara Delevingne oplevede stressymptomer på grund af modellivet, og på et tidspunkt blev det så slemt, at hun udviklede psoriasis, sådan at makeupartisterne var nødt til at dække hendes hud med foundation for at skjule det under diverse modeshows. 

I interviewet fortæller Cara Delevingne også, at modellivet er hårdt, når man er så ung, som hun har været. Her nævner hun, hvordan hun fx ikke turde at sige nej til sexede og udfordrende poseringer, da hun var yngre:

"Jeg er lidt en feminist, og det gør mig virkelig skidt tilpas. Det var forfærdeligt og ulækkert", lyder det fra Cara Delevingne.

Se også: De 20 mest populære stjerner på Instagram

Cara Delevingnes succes taget i betratgning - både som model og på de sociale medier - er der ingen tvivl om, at hendes valg om at satse på en karriere som skuespiller nok skal lykkedes... This girl just got it! 

Få et gensyn med Cara Delevingne i galleriet...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Cara Delevingne fylder 23 år!

Relaterede artikler