Candice Swanepoel falder på catwalken for Givenchy... og rejser sig med stil!

Foto: All Over Press

Selvom man hedder Candice Swanpoel og er velbefærdet på catwalken for de helt store modehuse, så kan det utænkelige ske en dag; at man snubler på catwalken.

Og dét var lige præcis hvad der skete for Candice Swanpoel, da hun under New York Fashion Week trådte op på catwalken for Givenchy. Den smukke model var nemlig så uheldig, at hun faldt, lige så lang hun er, foran modeeliten og rullende kameraer.

Se også: #Nomakeupselfies: 35 stjerner uden makeup

Heldigvis blev hun 'reddet' at tre galante mænd på første række, og som en sej og garvet model, tog Candice selvfølgelig hele oplevelsen med stil og smilede hele vejen ud.

Efter showet uploadede Candice endda et billede af sine forslåede knæ på Instagram med masser af ironi i teksten: "Thank you to who ever picked me up off the runway tonight. Left with little scratches but mostly a bruised ego"

Ikke nok med at Candice Swanepoel snublede på uheldig vis, så måtte modellen Pooja Mor faktisk lide samme skæbne under Givenchys SS16-show. Men så var de da i det mindste to....

Se den cool model Candice Swanpoels 'uheld' i videoen nedenunder og se hvordan, man rejser sig efter dét, der nok må betegnes som enhver models værste mareridt.

Relaterede artikler