9 ting, du ikke vidste om filmen ’The Devil Wears Prada’

The Devil Wears Prada
Foto: 'The Devil Wears Prada'

'The Devil Wears Prada' udkom i 2006, og i anledning af, at filmen har 10 års jubilæum, har vores søstersite, ELLE.com, talt med castet fra filmen. Det er der kommet en masse nye og sjove indsigter ud af.

Se ogsåSe traileren til ny HBO-serie med Sarah Jessica Parker i hovedrollen

Du kan bl.a. se, hvem der oprindeligt skulle have spillet rollen som 'Andy', og hvordan Anne Hathaway på listig vis, fik rollen som assistenten til den berygtede chefredaktør 'Miranda Priestly'. Vi deler de sjoveste facts om filmen i galleriet.

Filmen fik mange piger til at drømme om at arbejde for et stort modemagasin, efter vi så, hvordan den kiksede 'Andy', ud af det blå, fik en designergarderobe, som de færreste assistenter har råd til. 

Her kan du gense assistenten 'Andy' få den helt store makeover.

Ikke desto mindre, så får filmen, på ægte tøsefilms-manér, selv de mest urealistiske scenarier til at være noget, vi alle sammen drømmer om - også selvom at prisen er dit parforhold, og en djævelsk chef ved navn Miranda Priestly! 

Hvis du gerne vil vide, hvad castet fra 'The Devil Wears Prada' har af hemmeligheder om filmen, så se med i galleriet, hvor vi har udvalgt de 9 bedste til dig. 

Psst... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

9 ting, du ikke vidste om filmen ’The Devil Wears Prada’

Relaterede artikler