7 live-optrædener, der går helt galt

Foto: All Over Press

Uanset hvor mange forberedelser, der er blevet gjort eller hvor mange timer, der er blevet øvet, så kan der altid ske fejl, når de store stjerner står på scenen foran os alle sammen – og det er live!

For måske er det hukommelsen, der svigter eller teknikken, der ikke er helt med på, hvad der skal ske - eller den der vildt gode idé, der måske ikke var helt så god alligevel.

Justin Timberlake, Jennifer Lawrence og Michael Jackson...

Vi har været i arkiverne og fundet 7 af de mest tåkrummende live-øjeblikke, som er gået galt – på den ene eller den anden måde.

1. Da Timberlake og Jackson skabte drama:

Da Janet Jackson og Justin Timberlake optrådte i halvlegen til den 38. udgave af Super Bowl i 2004, skabte de både røre blandt publikum og overskrifter i aviserne.

De to sangere sluttede nemlig showet af med en måske lidt for overraskende detalje, som de senere kaldte for et ’uheld’.

Til showets sidste toner tog Timberlake fat i Jacksons bh, hev dramatisk i den, og afslørede en sølvstjerne på sangerindens bryst.

Uheld eller ej? Bedøm selv...:

2. Og vinderen er: LA LA LAND!

Til Oscar-showet i 2017 skete der noget, som bare ikke må ske! Da det var tid til at kåre årets bedste film, var kuverterne blevet forvekslet, og den gyldne statuette blev givet til den forkerte film, nemlig La La Land. De medvirkende i La La Land skyndte sig begejstrede op på scenen, og det var kun i allersidste øjeblik, at det blev åbenbaret, at det var 'Moonlight', der var vinderen af årets Oscar for bedste film, og ikke 'La La Land'... Se selv hvordan den situation udviklede sig her:

3. Jeg beklager dybt

Det er ikke kun til Oscar-showet, at der har været rod i konvolutterne - også Steve Harvey har prøvet at kåre den forkerte vinder.

Til Miss Universe 2015 blev den smukke deltager for Colombia først udråbt som årets vinder, indtil Steve Harvey hurtigt måtte trække det tilbage med en undskyldning… Og kåre den filippinske deltager i stedet.

Se det tåkrummende øjeblik her:

4. Når man falder med ynde

Da en af ELLEs absolut yndlings skuespillerinder, Jennifer Lawrence, vandt en gylden statuette for ’bedste skuespillerinde’, gjorde hun noget de fleste kvinder frygter. Hun faldt… Lige foran alle på sin vej op til scenen i den voluminøse Haute Couture-kjole fra Dior. Men som den charmedronning hun er, reddede hun nu situationen meget godt, gjorde hun ikke?

Se det pinlige øjeblik ved at klikke på billedet nedenfor: 

5. Happy New Year!
Da Mariah Carey indtog scenen for at ringe nytåret ind til New Years Rockin’ Eve-showet i 2017, gjorde tekniske problemer situationen ret så akavet. Den talentfulde sangerinde fik dog lov til at komme tilbage året efter, hvor hun gav den fuld gas – heldigvis! Se hvor vigtig teknologien er for et show i den akavede video nedenfor:

6. Tak skal I have!

Da MTV Video Music Awards i 2002 blev holdt på kongen af pops fødselsdag, blev der lavet en speciel kage til anledningen. Britney Spears havde fået æren af at overrække fødselsdagskagen til Michael Jackson, og i hendes korte tale fik hun omtalt ham som ’årtusindets kunstner’. Det misforstod Michael Jackson, som troede at han var blevet overrakt en pris for at være ’årtusindets kunster’.  Han begyndte derfor at holde en takketale – for en pris som slet ikke fandtes…

7. Ups!

Da Neil Harris var vært for Tony Awards i 2011, var det aftalt på forhånd, at skuespillerinden, Brooke Shields, skulle være med til en lille optræden, mens hun sad blandt publikum.

Desværre kunne hun ikke huske sine linjer… og endte med at starte forfra flere gange, før hun gav op. Det var nok liiiidt pinligt:

 

 

Relaterede artikler