Set på Instagram: Stjernerne fejrer Mors Dag

Foto: Instagram

I går var ikke en søndag ligesom alle de andre. I går var dagen, hvor vi alle stoppede op for en stund og tog os tid til at hylde, fejre og takke vores kære mødre for alt det, de gør, altid har gjort og med garanti vil blive ved med at gøre for os...

Der er ingen regler eller typiske opskrifter på, hvordan Mors Dag skal forløbe, og ofte skal der ikke meget mere til end et lille kys på kinden, en buket blomster, et sødt telefonopkald - eller selvfølgelig et kærligt Instagram-opslag. 

Vi har så mange ting at takke den teknologiske udvikling for, og en af dem må da være, at vi i går, så let som ingenting, kunne give vores mor lidt ekstra opmærksomhed og hylde hende ved blot at ligge et sødt billede med en lille sød besked på Instagram, og så var den hjemme. 

Læs også: L.O.C: Derfor ville jeg ikke stjæle Christiane fra en anden mand

Mors Dag er en global begivenhed og en dag, som alle har respekt for og tager sig tid til at markere. Selv mange de store og eftertragtede celebrities og stjerner rundt omkring i hele verden tog sig tid til at hylde deres mor på gårsdagens mærkedag. 

Vi har samlet nogle af de søde Mors Dag-opslag, som vi kunne finde i vores Instagram-feed til dig og samlet dem i galleriet lige nedenfor. 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Set på Instagram: Stjernerne fejrer Mors Dag

Relaterede artikler