Set på Instagram: De kendtes bedste Halloween-looks

Set på Instagram: De kendtes bedste Halloween looks
Foto: Instagram

I dag, mandag d. 31. oktober, er det officielt Halloween. Den uhyggelige amerikanske tradition har efterhånden fået fodfæste i andre lande udover USA, heriblandt også Danmark.

Mens børn klæder sig ud og går fra hus til hus og spørger som slik eller ballade, så har flere og flere voksne også taget traditionen til sig. Og der er med garanti mange, der skal eller har været til Halloween fester i disse uger omkring den uhyggelige højtid. 

Læs også: Opskrift: Nem og lækker chokopumpkin halloweenkage

Vi på ELLE har ventet i spænding på at kunne scrolle igennem vores Instagram-feed og se, hvad stjerner som Kylie Jenner, Katy Perry og de mange andre kendisser har valgt at hoppe i på den uhyggelige aften. 

En af de store tendenser igen i år har været at klæde sig ud som karakterer fra film - især karakteren Harley Quinn, Jokerens kæreste fra 'Suicide Squad', har været særligt populær blandt de kendte i år. 

Se også: Shoppeguide: Få den gotiske Halloween-stil med et touch af sort modemagi 

Der er mange forskellige og super gennemførte looks blandt de kendte i år. For eksempel er Kylie Jenner klædt ud som Christina Aguilera fra 'Dirty'-musikvideoen, Jasmine Tookes er passende klædt ud som prinsesse Jasmine fra 'Aladdin', og Katy Perry er klædt ud som en særdeles overbevisende Hillary Clinton.  

Swipe løs i galleriet, og få inspiration til dit næste Halloween-festlook. 

Set på Instagram: De kendtes bedste Halloween looks

ELLE & Dig

Relaterede artikler