Sådan prøvede Kim Kardashian at stjæle Beyoncés #Lemonade-øjeblik

Sådan prøvede Kim Kardashian at stjæle Beyonce #Lemonade-øjeblik
Foto: @kimkardashian

Det er ingen hemmelighed, at verdens ultimative reality-stjerne Kim Kardashian elsker at være i spotlyset, og at hun udnytter ethvert øjeblik på de sociale medier til at skabe omtale.

Hun har tidligere overrasket os med provokerende billeder, tweets og posts på de sociale medier, og nu har den 35-årige Kim Kardashian så endnu engang prøvet på at ”breake the internet” - denne gang med en serie af sort/hvid billeder, der på mange måder var intime, sensuelle og overraskende.

Se også: Utroskabstema præger Beyoncés nye album

Kim Kardashian postede nemlig et uventet countdown af iøjenfaldende og provokerende billeder på Instagram og Twitter på præcis det samme tidpunkt, som udgivelsen af Beyoncés 'Lemonade'-album fandt sted.

Beyoncés fans så lynhurtigt Kims forsøg på opmærksomhed under udgivelsen af Beyonces 'Lemonade'-album, og de var mildest ikke henrykte.

Kim Kardashian fik derfor hurtigt besked på Twitter, hvor sure brugere bad hende stoppe med at stjæle Beyoncés 'moment', mens andre sendte et hav af lemon-emojis afsted som hint til Beyoncés nye album.

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest omtalte tweets rettet mod Kim Kardashians billedserie, som vores søstersite ELLE.com har samlet:

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Vi kan selvfølgelig kun gisne om, hvad Kim Kardashians formål har været med billedserien, men én ting er sikkert: hendes billede-kavalkade blev ikke modtaget med begejstring på de sociale medier.

I galleriet har vi samlet de 15 billeder, som Kim Kardashian uploadede på samme tid som Beyoncés 'Lemonade'-album kom ud.

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne.

Sådan prøvede Kim Kardashian at stjæle Beyonce #Lemonade-øjeblik

 

Relaterede artikler