Jenner-baby på vej Her er detaljerne om Kylie Jenners anden graviditet

Foto: Mega

Det har længe rygtes, at den 24-årige stjerne igen er gravid. Og nu er det endelig bekræftet. Kylie Jenner og Travis Scott venter sit andet barn, og deres 3-årige datter Stormi skal være storesøster.

Kylie Cosmetics-grundlæggeren har tidligere meldt ud, at hun har store planer om at få en ordentlig bunke børn. 

"Jeg vil have syv børn i alt, men ikke lige nu. Graviditet er ikke bare en joke. Det er en seriøs ting, og det er hårdt. Det er jeg ikke helt klar til endnu," lød det fra Kylie, da hun var gæst på veninden Stassie Karanikolaous #DoYourPart-live på Instagram.

Læs også: Her er Kylie Jenners nyeste projekt, der allerede har sat ild til internettet

Kylie Jenner formåede til alles overraskelse at skjule sin første graviditet. Hun delte først nyheden med sine mange fans, da hun havde født datteren:

"Jeg delte så meget af mit liv. Jeg var også meget ung, da jeg blev gravid, og det var bare virkelig meget for mig personligt. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle dele det med offentligheden og høre på alles mening. Jeg tror, det bare var noget, jeg havde brug for at gennemgå alene," forklarede hun efterfølgende til tv-værten Andy Cohen.

Torsdag kunne Kylies far, Caitlyn Jenner, afsløre, at hun har endnu et barnebarn på vej. Det sker i en video, der er blevet delt af fans på Facebook. Her udtaler Jenner: 

"Jeg fandt ud af forleden, at jeg har endnu et (barnebarn) på vej." 

Det viste sig dog, at der var tale om Caitlyns søn Burt Jenner, der venter sit tredje barn med kæresten Valerie Patalo. 

Hverken Kylie Jenner eller Travis Scott har endnu bekræftet de glædelige nyheder.

Mens vi alle venter i spænding på parrets udmelding, kan du drømme dig væk i nogle af de vildeste gaver Stormi har fået af sin mor, i galleriet herunder. 

De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Læs også: En A-Z ordborg over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke 

Relaterede artikler