Sandt eller falsk? Her er alt, du skal vide om Kylie Jenners mulige graviditet

Foto: All Over Press

Er man er en del af Kardashian-Jenner familien, er man samtidig en del af en glamourøs reality-verden, hvor kameraernes blitzlys konstant er rettet direkte mod en. Når man så samtidig kan kalde sig chef for ét af Amerikas mest succesfulde og hypede makeup-brands, Kylie Cosmetics, er det selvsagt, at medierne er der på sekundet, man vifter med lillefingeren. 

Alle Kardashian-medlemmer formår så sandelig at skabe opmærksomhed (og overskrifter), så snart de bevæger sig udenfor deres hoveddør i Los Angeles, hvor familien har hjemme. Men nu har Kylie Jenner gjort det stik modsatte og holdt sig indendørs – og også dét har vakt enorm interesse.

Det virker nemlig til, at Kylie nærmest er gået under jorden på det seneste. Hun har blandt andet meldt afbud til flere festlige arrangementer, og Kylie, som er kendt for at konstant holde sine fans opdaterede med de nyeste billeder, poster for tiden tilsyneladende kun Instagram-billeder, der er blevet taget for lang tid siden – og det er der måske en rigtig god grund til.

 

throwback <3 Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics 

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

25. Sep 2017 kl. 1:13 PDT

Kylie poster 'throwback' billeder på Instagram - men hvorfor?

Flere (mange!) kilder tæt på den famøse familie har nemlig på skift bekræftet, at Kylie Jenner er gravid og venter en lille pige til februar 2018 – og hvis du blander dét rygte med Kylies mærkværdige opførsel på sociale medier for tiden, ja så har du opskriften på et internet, der er ved at koge over med teorier om graviditeten og den mulige 'mom-to-be'.

Og internettet har så sandelig været ved at koge over den seneste uges tid, hvor fans-teorierne har levet i bedste velgående på diverse nyhedsmedier, Instagram, Twitter og Snapchat. Her forsøger alle at få puslespillet til at gå op, og brikkerne består lige nu kun af løse ender, rygter og ja – Kylies larmende stilhed.

Læs også: Kylie Jenner i ny mini-serie om sit liv: "Jeg kan ikke fortsætte den her livsstil for altid" 

Og rygter er der så sandelig nok af. Et af de rygter som florerer online er, at det hypede rygte i virkeligheden blot er sat i verden for at skabe endnu større opmærksomhed omkring 10-års jubilæet for reality-serien ”Keeping up with the Kardashians" - et jubilæum som officielt kunne fejres den 24. september 2017. Et andet rygte er opstået på grund af det faktum, at Kim Kardashians surrogatmor venter Kims tredje barn omkring samme tid, som Kylie angiveligt skal føde sit første barn – betyder det i virkeligheden, at Kylie viser sig at være rugemor for Kim og Kanyes barn?

Rygtet er opstået, da Kim i lang tid har ledt efter den helt rigtige surrogatmor – og i et nyligt afsnit af ”Keeping up with the Kardashians” jokede Kim da også, at lillesøster Khloé sagtens kunne fungere som surrogatmor for Kim, hvilket betyder, at Kim er åben for idéen om at lade en Kardashian-søster bære sit barn. 

Et andet klart tegn på, at graviditeten ikke blot er et rygte, er at en talsmand for Caitlyn Jenner også har bekræftet graviditeten - men at Kylies mor, Kris Jenner, stadig forholder sig tavs til spørgsmålet.  

Læs også: Mandagsmuse: Kendall Jenner 

Hvis rygterne om Kylies graviditet er sande, så får det nyeste Kardashian-Jenner medlem masser af tætte legekammerater, for familien inkluderer på nuværende tidspunkt både North West, Saint West og også de jævnaldrende søskende Penelope og Reign Disick (og også Mason, som er lidt ældre). 

Og hvis det viser sig, at Kylie skal være mor tidligt næste år, så betyder det samtidig, at den amerikanske rapper Travis Scott skal være far. De to har nemlig datet siden april, og fandt sammen kort tid efter, at Kylie slog op med sin kæreste Tyga.

Læs også: Kim Kardashian: Her er min største Instagram-fejl nogensinde 

Det er for tidligt at sige, om det i virkeligheden viser sig, at Kylie Jenner er i fuld gang med at lave det største svindelnummer i nyere tid, eller om det rent faktisk er sandt, at den yngste Jenner venter en lille pige med rapperen, hun har datet i kort tid, men parret har allerede matchende tatoveringer så de to er i hvert fald ikke blege for at vise deres dedikation til hinanden. 

Mens vi forsøger at få det mystiske puslespil til at gå op, kan du 'swipe' dig igennem Kylies vilde forvandling fra uskyldig teenager til girl-boss og måske den næste ’Kardashian-mom’ i galleriet nedenfor… 

Se Kylie Jenners ekstreme skønhedsforvandling

Relaterede artikler