I do Justin Bieber: "Haileys og mit ægteskab var arrangeret"

Foto: @Justinbieber

Efter Justin havde surfet lidt tilbage mellem Selena Gomez og Hailey Bieber, dengang Hailey hun hed Baldwin, besluttede han sig endelig og endte med at finde sammen med Hailey, som han nu er blevet gift med.

Mr. og mrs. Bieber forstår virkelig at holde sig interessante for både fans og medier.
 
Først begyndte de at date, kort tid efter blev de forlovet, endnu kortere tid efter blev de gift ved en hemmelig ceremoni på rådhuset.
 
Derefter rullede historierne som perler på en snor, idet Hailey søgte om patent på navnet Hailey Bieber, de fik partatoveringer (og Justin valgte at placere sin i ansigtet) og de gav et stort, åbenhjertigt interview i Vogue, hvor de blandt andet fortalte om deres forhold, sexliv og stoffer.

Og nu har Justin sat gang i medierne igen, idet ham for nyligt i et interview med The Ellen Show røbede til sangerinden Demi Lovato, at han tror, at ægteskabet med Hailey var planlagt. 

Da Demi (der var medvært på shoet den dag) spurgte ham, hvordan de to turtelduer mødte hinanden, forklarede Justin, at han, en dag i 2009, skulle være med i det amerikanske morgenshow ’Today’, og at Haileys far, Stephen Baldwin, havde slæbt Hailey ud af sengen og med sig til tv-showet, fordi Justin var der.

Læs også: Kylie Jenner har givet datteren Stormi den vildeste gave en 2-årig nogensinde har ejet

"Hun er opdraget i den kristne tro, og jeg tror, de fandt ud af, at jeg også.... Jeg tror, det var et arrangeret ægteskab. Jeg er ret sikker."

Justin jokede videre:

Når jeg ser tilbage på det, kan jeg godt se nu, at det var et arrangeret ægteskab. De havde planlagt det hele!” lød det fra en grinende Justin. 

Foto: Mega

Den 22-årige model Hailey Bieber sagde mandag den 30. september 2019 ja til sin mand Justin Bieber for anden gang - de var nemlig allerede viet på rådhuset i forvejen. 
 
Brylluppet stod på South Carolinas Montage Palmetto Bluff hotel, der er et femstjernet hotel nær floden May River, og bruden var klædt i en specialdesignet brudekjole fra Off White designet af Virgil Abloh. Læs mere om kjolen her

 

Relaterede artikler