Bieber-mansion Se Justin og Hailey Beibers nye Beverly Hills-mansion til trecifret millionbeløb

Foto: Mega

Den 26-årige sanger, Justin Bieber, og hans 23-årige modelkone, Hailey Bieber, har endnu engang sat deres underskrifter på en købsaftale. 

Fremover kan vi altså finde Justin og Hailey højt oppe i Beverly Hills-bjergene, i det berømte og beskyttede Beverly Park, hvor også Sofia Vagara, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart og en masse adelige fra den saudiarabiske kongefamilie holder til. Det kan kun blive nogle hyggelige vejfester!

De to turtelduer - der blev gift (for anden gang) den 30. september 2019 - kan altså se frem til et nyt hjem på 11.000 kvm fordelt på syv soveværelser, ti badeværelser - for hvordan kan man overhovedet leve med mindre - hjemmetræningscenter, biograf med møbler i blå velour, en uendelig stor swimmingpool, spa, tennisbane og så videre. Her er der hvert fald ingen fare for at komme til at sidde på lårene af hinanden. 

Læs også: Kom indenfor i Chrissy Teigen og John Legends hjem, der er sat til salg for 150 mio. kroner

Huset blev oprindeligt bygget i 1980’erne, men er sidenhen blevet gennemrenoveret af den tidligere ejere fra Dubai, der har sørget for at gøre det bekvemmeligt og popstjerne-venligt. Og hvad koster sådan en ydmyg bolig så?

Faktisk blev den sat til salg for hele 263 millioner, en pris, der fik huset til at stå tomt i to år, så den endte med at blive solgt til Bieber-parret for 162 millioner – vi vil næsten kalde det et scoop.

Læs også: Brad Pitt har fået ny, ung kæreste – og hun ligner Angelina Jolie på en prik

Foruden deres køb i Beverly Hills og Beverly Park ejer de desuden også en ejendom i Biebers hjemland, Canada.

Swipe igennem galleriet og få et unikt indblik i det nye, mondæne Bieber-mansion.

Bieber-mansion

Relaterede artikler