Babynavn Dette kendispar tager prisen for det vildeste babynavn EVER

Foto: Mega

Den 4. maj 2020 fødte den 32-årige musiker, Grimes, sit første barn, som hun fik sammen med den 48-årige medstifter og direktør for Tesla, Elon Musk.

Selv om de kendte ofte er berømte for at være særligt kreative med deres børns navne, så tager dette navn alligevel prisen for det vildeste babynavn nogensinde.

Det er Grimes' første barn, og man må sige, at hun og Elon har været særligt kreative med barnets navn. Så kreative, at de har været nødt til offentligt at forklare, hvad navnet betyder, og hvordan det udtales.

Læs også: Dette craver Gigi Hadid under sin graviditet

De har nemlig døbt deres barn X Æ A-12. Jep. Du læste rigtigt.

Så snart navnet var offentliggjort, gik spekulationerne i gang om, hvordan navnet mon skulle udtales, og der blev endda lavet memes om det.

Elon forklarede i en Joe Logan Experience-podcast, at navnet skulle udtales ”X Ash Archangel”, og Grimes postede en detaljeret forklaring af navnet på sin Twitter.

Selv skuespillerinden Gwyneth Paltrow, som er en af dem, der har givet sit barn et unikt navn - nemlig Apple – kommenterede på et Instagram-opslag fra profilen @commentsbycelebs, at nu var hun og eksmanden Chris Martin da blevet overgået i at have det mest kontroversielle babynavn.

Elon Musk har flere børn i forvejen, og alle har de til dels specielle navne. Hans ældre børn hedder Nevada Musk, Damian Musk, Griffin Musk, Xavier Musk, Saxon Musk og Kai Musk.

X Æ A-12 er dog det mest specielle navn, vi nogensinde har hørt.

Se også med i galleriet herunder, hvor du finder flere af de kendtes vilde babynavne... (før Grimes og Elons søn blev født vel at mærke).

De kendtes vilde baby-navne

Relaterede artikler