Brad + Jen Brad Pitt spottet udenfor hotel, hvor Jennifer Aniston holdte sin 50-års fødselsdag

Foto: MEGA

Brad Pitt og Jennifer Aniston har og vil altid være det af de Hollywood-par, som vi alle håber vil ende op sammen, og nu er der altså nye detaljer om deres forhold.

Brad Pitt blev nemlig den 9. februar 2019 spottet ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles, hvor Jennifer Aniston holdte sin 50-års fødselsdag, hvorfor han formentlig var en af gæsterne til festen.

Læs også: Kylie Jenner gik all in, da hun fejrede datteren Stormis 1-års fødselsdag… Igen

Hans deltagelse i festen - herunder rygtet om hvorvidt det betyder, at der romantik i luften mellem Brad og Jennifer - kommer i kølvandet på et andet kærlighedsrygte med Brad Pitt. Det er nemlig ikke mange uger siden, at der gik rygter om, at der var romantik i luften mellem Brad Pitt og den 43-årige Oscar-vindende skuespiller, Charlize Theron. Flere medier har dog siden afkræftet dette igen, og hverken Brad Pitt eller Chalize Theron har talt offentligt om deres relation.

Men hvad betyder Brad Pitts tilstedeværelse til Jennifer Anistons fødselsdag? Er der mon amoriner i luften mellem de to (igen)? Vi vil ikke lægge skjul på, at det er, hvad vi håber på! 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Mens vi håber på en genforening mellem de to, har vi lavet en lille oversigt over deres forhold - et forhold som må siges at have været et turbulent et af slagsen.

Foto: MEGA

De to turtelduer blev første gang set sammen i 1998 efter at være blevet introduceret til hinanden gennem deres agenter. Til at starte med prøvede de at holde forholdet så hemmeligt som muligt, og først i september 1999 viste de sig offentligt som et par til Emmy Awards.

Og herefter går det stærkt. De bliver nemlig allerede gift i juli 2000, og herfra svævede de to på en lyserød sky i omrking fire år.

Men så i maj 2004, skulle Brad Pitt og Angelina Jolie indspille filmen ’Mr. And Mrs. Smith’, og herfra går det galt for Brad og Jen, og i januar 2005 går de fra hinanden.

Foto: MEGA

Livet går dog videre for dem begge. Brad Pitt bliver nemlig gift med Angelina Jolie i september 2014, og Jennifer Aniston gifter sig med Justin Theroux i august 2015.

Allerede to år senere går Angelina Jolie og Brad Pitt dog fra hinanden, og rygterne siger, at Brad efterfølgende forsøgte at få fat i Jennifers nummer, så han kunne ønske hende tillykke med fødselsdagen.

Foto: MEGA

I februar 2018 går Jennifer og Justin Theroux så fra hinanden, og siden da har vores fingre været krydsede for, at Brad Pitt og Jennifer Aniston nu endelig kunne finde sammen igen. 

Og med Brad Pitts tilstedeværelse til Jennifers fødselsdag, tyder noget måske på, at scenariet ikke længere er helt utænkeligt?  

I galleriet kan du få et gensyn med nogle af de andre Hollywood-par, som vi håber holder stik og aldrig går fra hinanden...

Hollywoodpar, som ikke må gå fra hinanden:

Relaterede artikler