Året der gik Se kendissernes mest ekstravagante looks fra 2018

Foto: MEGA

Den røde løber er hverdagskost for kendisserne, og med den røde løber følger en endeløs parade af smukke kjoler - den ene mere overdådig end den anden.

Selvom kendisserne altid ser strålende ud, så vælger de fra tid til anden at gå all-in med ekstravagante kreationer fra nogle af tidens hotteste designere, når de eksempelvis skal til premiere på deres seneste film, skal deltage i et prestigefyldt award show eller bare gerne vil lave et statement.

Husker I eksempelvis den overdådige, lyserøde fjerkjole fra Valentino, som Lady Gaga bar under åbningen af ’Venice Film Festival’ for ikke at tale om det oversized Marc Jacobs suit, som sangerinden for nylig var trukket i under eventet ’ELLE Women in Hollywood’?

Læs også: 10 modeøjeblikke, der fik os til at trække på smilebåndet i år 2018 

Eller hvad med det havfrue-inspirerede look fra Valentino, som den amerikanske skuespillerinde, Amer Heard, var iført under premieren på 'Aquaman' i London?

Året lakker så småt mod enden, og derfor har vi kastet et tilbageblik på nogle af kendissernes mest ekstravagante looks fra 2018 - se dem i galleriet. 

Kendissernes mest ekstravagante looks fra 2018

Relaterede artikler