The Met Gala 2018: Aftenens sødeste par

Foto: All Over Press

The Met Gala 2018 løb af stablen den 7. maj 2018 og bød på masser af glamour, fantastiske beauty-looks og vilde kjoler. Men i år var det bestemt ikke kun de ekstravagante kjoler, som det var værd at holde øje med.

Aftenen stod i dén grad også i kærlighedens tegn, og flere af Hollywoods sødeste par indtog den røde løber på (meget) romantisk vis. 

For selvom Kim Kardashian West gik ned ad den røde løber uden Kanye West, og power-parret Beyoncé og Jay Z slet ikke dukkede op, så var der stadig masser af kærlighed i luften, da de smukke par ankom til årets store fest - og særligt ét par gjorde sig ekstra bemærket.

Læs også: The Met Gala 2018: Den røde løber

På vej op ad den røde løber valgte rapperen, 2 Chainz, nemlig at fri til sin kæreste, Natasha Ward, der med tårevædede øjne sagde 'ja'. Suk! Og aftenens kærlighedskvote blev slet ikke brugt op dér...

For første gang nogensinde ankom Bradley Cooper og Irina Shayk nemlig sammen på den røde løber, og det smukke par så både glade og nyforelskede ud. Scarlett Johanson så selvølgelig også fantastisk ud, da hun indtog den røde løber sammen med kæresten, Colin Jost.

Læs også: De 10 sødeste par til Grammy Awards 2018

Kylie Jenner brugte også den store begivenhed, til at vise sig på den røde løber for første gang, siden hun fødte sin datter, Stormi Webster – og hun var selvfølgelig sammen med kæresten (og ifølge rygterne, forlovede) Travis Scott.

Se med i galleriet, hvor vi har fundet 15 af aftenens absolut sødeste par...

Met Gala 2018: De 10 sødeste par

Relaterede artikler